Лейди Гага: “Искам да пея в Космоса“

Скандалната изпълнителка поиска от Дейвид Бауи, да се присъедини към нейното космическо начинание

19.09.2014

Лейди Гага съобщи наскоро, че иска да пее заедно с Дейвид Бауи, в друго пространство. 28-годишната изпълнителка се готви да направи концерт на нулева гравитация, на борда на совалката Virgin Galactic. Той щял да се състои другата година, по досегашна информация.

Лейди Гага: “Искам да пея в Космоса“

Скандалната изпълнителка поиска от Дейвид Бауи, да се присъедини към нейното космическо начинание. Гага много искала легендата Бауи, да стане част от шоуто, защото само заедно с него, то ще придобие истински космически статут!

Лейди Гага: “Искам да пея в Космоса“

Лейди Гага

 

Дейвид е претърпял инфаркт на сцената на свое шоу през 2004 г. в Германия и последната му публична изява е на един благотворителен концерт през 2006 г., заедно с Алиша Кийс. Той бил пословичен отшелник  по отношение на кариерата си и от Virgin Galactic се притесняват, че ще откаже да пее с Гага в една далечна от Земята сцена.

„Организаторите ще имат удоволствието да отправят предложението си към изпълнителя, но не се знае какъв ще е отговорът му.“

След взривяването на външните краища на атмосферата с Virgin Galactic. Гага се готви да пее и за Zero G колонията в Ню Мексико. Това е тридневен фестивал, който почита авангардните технологии по време на полет. Според Us Weekly, Лейди Гага ще лети в Космоса, за да изпълни една песен на разсъмване през третия ден на събитието.

Вижте още: Kiesza: Аз не празнувам!

Но певицата не е единственото известно лице, което е нетърпеливо да се качи на кораба Virgin Galactic. Брад Пит, Джъстин Бийбър, Аштън Къчър, рок звездите от Muse, Ръсел Бранд и Кейт Уинслет вече също са резервирали своите места.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.