Лейди Гага помага на Кайли Миноуг

28.01.2015

Гага ще помага на Кайли Миноуг за новия й албум! Това гласят последните светски новини от музикалния бизнес. Кайли Миноуг очевидно приема съвети от Лейди Гага за своята нова “секси” музика.

Австралийската поп икона пусна последния си албум  “Kiss Me Once” през миналата година, но продажбите са сравнително разочароващи.

Лейди Гага помага на Кайли Миноуг за новия й албум

Сега поп примата работи по нов латино звук с помощта на приятелят на Гага, Fernando Garibay и прочутия продуцент Giorgio Moroder.

“Тя ще записва нов албум заедно с нашия приятел Фернандо, който е направил хита  “Born This Way” на Гага”, обяснява Джорджо  пред британския вестник Daily Star.

“В албума ще има четири песни, които са много секси и много некомерсиални, с красиви нови звуци”.

46-годишната звезда никога не е стояла настрана от шик текстовете и танцовите съчетания. Примата е станала известна по целия свят с нахаканото си дупе, което обича да показва в миниатюрни къси панталонки.

И като че ли не мисли да се спира сега. Кайли иска да направи новия си материал много по-страстен, отколкото всеки друг.

“Кайли ме попита дали мога, да поговоря малко на италиански и да го включим в песните,” ухилено споделя 74-годишният Джорджо.

“Искаше го, защото това е наистина много секси, като латински любовник с тежко дишане. Мисля, че тя е много щастлива”.

“Кайли ми каза: “Трябваше да работя с вас още преди десет години”.

Това може да бъде годината на Кайли, след като вчера стана ясно, че ще бъде водеща на British Summer Time festival в Hyde Park през юни. Тя ще се присъедини към Грейс Джоунс и Нийл Роджърс.

“Имам страхотни спомени от участията си там и очаквам с нетърпение да видя всичко това отново”, възкликна певицата.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта – hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.