Лейди Гага с концерт в космоса

Певицата ще се подготвя един месец за космическия полет

11.02.2014

Тя е различна, уникална и винаги в устата на хората. От някои е критикувана, от други – обичана, но със сигурност името й е известно в цял свят. Тя е Лейди Гага – най-скандалната изпълнителка. Няма как да не сте чували завладяващите й песни, които една след друга се превръщат в хитове или пък видеоклиповете, изпълнени с черно чувство за хумор и артистичност. Има многобройни фенове, които я мотивират да прави все по-скандални и уникални неща. Рожденото име на Лейди Гага е Стефани Джоан Анджелина Джерманота. Родена на 28 март 1986г., още една на 4 години, се ориентира към музиката и започва уроци по пиано. Ходи в католическо училище, добра ученичка е, но постоянно й се подиграват и я тормозят. Вече тийнейджърка, тя е твърдо решена да следва пътя на музикалната слава и напуска университета на Ню Йорк. За съжаление обаче, многото трудности, през които преминава я докарват до огромна депресия и злоупотреба с алкохол и наркотици. Това не я отказва и въпреки паденията, тя успява да постигне, това към което се стреми в продължение на много години и печели известност, когато приема името Лейди Гага, вдъхновено от песента на Queen „Radio Ga Ga“.

Отново скандална новина се появи около ексцентричната Гага – тя ще бъде първата изпълнителка с концерт не къде да е, а в Космоса

Още с дебютния си албум „The Fame“ оглавява класациите и успява да спечели сърцата на хиляди фенове с песента „Alejandro“. Още нейни хитове стават „Poker Face“, „Paparazzi“, „Telephone“, а с песента „Bad Romance“ от последвалия през 2009 г. албум вече чупи и световния рекорд на Гинес за най-често пускана песен за седмица.

Лейди Гага с концерт в космоса

Гага ще е първата изпълнителка, която изнася концерт в Космоса

Нейната скандалност й осигурява своеобразно лично спокойствие. Когато насочва публичното внимание към нещата, които иска хората да видят, те не виждат нещата, които не иска да видят – в случая личния й живот.

Парите не я интересуват – важното е да предаде посланието. Инвестира всички приходи в концертите си и дори стига до банкрут, затъвайки в дълг от 3 млн. долара при турнето си от 2010 г.

Лейди Гага дава на публиката това, което иска и винаги когато стъпи на сцената хората просто остават с отворени усти. Освен с изключителния си талант и артистичност, Гага шокира и с винаги оригинална и много скандална визия – не се притеснява да се залее с кръв, да се гримира като зомби, да легне в ковчег, да се обеси на сцената. Тя просто прави това, което публиката иска – истинско шоу.

Гага казва за себе си, че е много откровена и мрази това, че звездите винаги лъжат и се опитват да заблудят многобройните си фенове. Тя е такава каквото е – на сцената, в клиповете и в живота. Когато е на концерт, никога не пее на плейбек, защото за нея това значи да предадеш всички онези хиляди хора, които са дошли да те гледат и които са ти гласували доверие.

Гага с концерт в космоса

Лейди Гага ще се подготвя месец за космическия си полет

Постиженията й включват 5 награди и 15 номинации за „Грами“; два световни рекорда „Гинес“; певицата е продала повече от 15 млн. албума и 51 млн. сингъла; включена е в класацията на „Times“за 100 най-влиятелни личности на 2010 г., както и в списъка на „Forbes” за най-влиятелните знаменитости и на седмо място в топ 100 най-влиятелни жени в света. Освен всичко това, Лейди Гага спокойно може да се нарече най-скандалната, най-коментираната изпълнителка, за която всеки ден се пише по неща.

Певицата се радва и на обичта на много фенове, които въпреки всички жълтини по нейн адрес, я подкрепят и продължават да й се радват.

Нестандартната и провокативна изпълнителка вече е започнала подготовка и планира всичко свързано с „извънземното” й участие. Предвижда се концертът да бъде част от тридневния музикален фестивал Zero G Colony.

„Не съм си купувала билет до Космоса, дадоха ми го безплатно. Какво по-яко изживяване да бъдеш първата звезда, която ще пее в космоса. Нямам търпение.” Заяви развълнувана  изпълнителката.

Лейди Гага споделя, че смята да се подготвя един месец за космически полет, преди да изнесе концерт в началото на 2015 г. на борда на „Върджин галактик” на британския милиардер Ричард Брансън.

Етикети:

За автора

Надежда Георгиева

Аз съм Надежда Георгиева, на 24 години. Завършила съм спец. Маркетинг и Мениджмънт, а в момента съм последна година Журналистика. Обичам да пиша за нещата от живота, които вълнуват всички и от известно време се занимавам с писане на авторски текстове и превод на статии. Аз съм общителна, усмихната, позитивна и много упорита личност. Вярвам, че човек може да постигне всичко, което иска стига да се зареди с достатъчно сили, вяра и търпение. Много искам да се реализирам в сферата на журналистика и ПР, и някой ден да бъда част от голяма медия.