Лейди Гага в необработена фотосесия за Версаче

18.04.2014

Лейди Гага в необработена фотосесия за ВерсачеИзтекоха снимки в мрежата на Лейди Гага показващи я в отчайващ вид. Певицата е разкрита във фотосесия за Версаче преди снимките да бъдат обработени с Photoshop.

Тя има самочувствието на красива жена, това си проличава както от работата й, така и от фотосесиите, които заснема. За Лейди Гага голотата е нещо естествено и красиво, което не трябва да е срамно. Не дойде и като изненада, от части голата фотосесия, заснета за новата рекламна кампания на Версаче.

Лейди Гага шокира феновете си с необработена фотосесия за Версаче

Въпреки, че тя няма притеснения относно голотата, едва ли се е зарадвала на факта, че в интернет изтече необработена фотосесията, която показва звездата в отчайващ вид, без много грим и Photoshop. Разликата между преди и след е наистина изумителна. От тъмните кръгове под очите няма и следа след обработка на снимките. Това ли е наистина примерът за една “естествена и истинска жена”, споделят потресени фенове в социалните мрежи.

Лейди Гага със специална фотосесия за Версаче

Въпреки омразните коментари по нейн адрес, Стефани Джерманота, както е истинското име на поп звездата, е една от най-обичаните в момента. Приятелството й с модната къща довежда не само до допълнителна популярност на марката, но и до хиляди продажби на всичко свързано с Лейди Гага.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.