Lambo Huracan RWD Spyder със задно предаване!

Автомобилът дебютира на La Auto Show

16.11.2016

От Lamborghini са готови с най-горещото си Lambo, което ще се задвижва само от задните колела. Да, точно така! Новото Huracan RWD Spyder ще бъде със задно предаване! Кой бяга от симфоничния оркестър на V10 и мощност в изобилие?

Huracan Spyder е първата кола, която се появява под властта на новия бос на Lamborghini – Стефано Доменикали, която комбинира „очарованието на пътуването под открито небе с вълнението от задното предаване “. А каква по-хубава новина за феновете на дрифта или по-точно за феновете на Lambo? Дрифт Huracan, в което можете да усетите аромата на изпилени гуми.

Huracan RWD Spyder без покрив и със задно предаване! Красота!

От Lambo са запазили 5.2-литровия атмосферен двигател с мощност от 580 конски сили. Мощността се изпраща към задните колела през 7-степенна скоростна кутия (“Doppia Frizione”) с два съединителя. Ускорението до 100 км/ч е за 3.6 секунди, което е по-бавно от всички останали версии на автомобила, но на кой му пука? Тук говорим за задно задвижване на колелата и много забавление по завоите. Максималната скорост на Huracan RWD е 320 км/ч, което звучи напълно достатъчно и впечатляващо за вълнуващ кабриолет със задно предаване, който е готов да изпита шофьорските ни умения на макс.

Вижте още: Напомпаният Huracan Spyder на Liberty Walk

Huracan RWD Spyder е по-тежък от останалите модели в серията, като теглото му е 1509 кг. За да минимизират неприятните странични ефекти от надебеляването, от Lambo са оптимизирали пружините, стабилизиращите щанги и са използвали специална настройка на управлението, като са рекалибрирали системите за сцепление и стабилност. Освен всички тези промени, разпределението на масите между предния и задния мост е 40:60, което ще гарантира изключително вълнуващо поведение на автомобила и сериозно предизвикателство за уменията на всеки водач, застанал зад волана на този „звяр“. За да се насладите на слънцето и вятъра и мириса на изгорели гуми ще са ви необходими едва 17 секунди – толкова отнема свалянето на гюрука.

Huracan RWD Spyder с мощност от 580 конски сили

Huracan RWD Spyder

По отношение на визията получаваме променена предница и специални 19-инчови джанти тип „перка“. Над главите на шофьора и пътника има вградени въздуховоди, както и демонтируеми ветробрани, които ще се погрижат за удобството ви докато летите под откритото небе.

За цената все още няма информация, но имайки предвид, че братчето на RWD Spyder със задвижване на четирите колела струва близо 500 000 лв., едва ли може да очакваме нещо различно и тук.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването