Новият звяр на Lamborghini – Huracán

08.01.2014

Новият звяр на Lamborghini – Huracán Само няколко седмици след като бе представен последния модел на Gallardo, Lamborghini зарадва своите фенове със своя нов звяр – Lamborghini Huracán.

Продължавайки традицията си, името на Huracán идва от известен бик, който се е борил в Испания през 1979 г. Идеята на Lamborghini Huracán е да покаже характера, предизвикателността и непобедимия дух на това създание и да превърне автомобила в една жива легенда.

От снимките виждаме, че от компанията са се постарали да направят доста привлекателен автомобил, напомнящ за мощта на италианския гигант. Huracán е проектиран от нулата, а първата версия, LP 610-4 разполага с 5.2 литров V10 двигател, който разполага с над 600 конски сили. На звяра ще са му необходими 3.2 секунди да достигне от 0 до 120 км.ч.

Новият звяр на Lamborghini – Huracán

По отношение на стила, от Ламбо запазват познатия ни за тях стил и Huracán не е толкова различен на външен вид от Gallardo.

Както знаете на пазара на суперавтомобилите е претъпкано с отлични предложения от Ferrari, McLaren, Porsche, Aston Martin и др., и ще е много интересно да видим как ще се наложи новият звяр на Lamborghini. Да не забравяме, че е важна и цената на автомобила и това как се държи на пътя.

Новият звяр на Lamborghini – Huracán

Напомня ме ви, че от Ламбо направиха много добри продажби с Gallardo, което беше представено на шоуто в Женева през 2003г., а до сега има над 14 000 продажби, което прави половината автомобили правени от Lamborghini някога.

Lamborghini Huracán ще бъде представено официално по време на автомобилно изложение в Женева през март, но ако някой има мерак да види по-рано това чудовище може да посети частните партита на Lamborghini, които започват през януари и имат за цел да привлекат потенциални клиенти за новото си бижу.

Първите доставки трябва да започнат през пролетта на 2014 година, а цената все още не е обявена.

Автор: Иван Караиванов

Новият звяр на Lamborghini – Huracán

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването