Lamborghini Risktaker Aventador

Завладяващо синьо и убийствени карбонови елементи, които ни карат да настръхнем

16.09.2014

Всички знаем мощта и силата, с която разполага всеки един Aventador. Кой горд притежател на този автомобил не е доволен от ускорението или конските сили под капака? Е, явно има доста хора, щом все повече тунинг сервизи подсилват още и още иначе безобразната силна аура на Aventador. Едни от модификаторите на това страхотно возило са канадците от SR AutoGroup, същите пичове, които успяха да качат McLaren P1 на страхотните медни джанти PUR LX15.

Представяме ви „новото“ Lamborghini Risktaker Aventador

Risktaker е името на проекта на хората от SR AutoGroup, а вече може да потвърдим, че те са абсолютни фенове на хубавите джанти. Модифицираното Ламбо прави впечатление, че е обуто със специално ограничена серия PUR RS05 V2, чиито размери са 20х9, 21х12.5 и отварят страхотната визия на автомобила. Когато добавим и черен мат, и карбонови апликации към тях, картинката става пълна. Колата придава един… апокалиптичен вид. Зловеща, но в същото време уникално красива.

Lamborghini Risktaker Aventador от SR AutoGroup

Lamborghini Risktaker Aventador е дело на пичовете от SR AutoGroup

Джантите не са единствената модификация по Risktaker. От PUR са се погрижили да освежат и екстериора на спортния автомобил. Добавили са карбонов нож на предницата, карбонови прагове отстрани, а дифузьорът и задното крило отзад са изработени от въглеродна плат и смоли. Погрижили са се и за снишаващата част на автомобила, като са монтирани PUR Adjustment Lowering Arms, които не са видими за окото.

Вижте още: Lamborghini Veneno – красота и агресия на едно място

Lamborghini Aventador Risktaker

Lamborghini Risktaker Aventador

Както неведнъж сме казвали, стига толкова приказки. Време да се насладим на убийствената фотосесия на Lamborghini Risktaker Aventador, дело на Марсел Лех.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването