LAN Party School Edition 2014

IT събитието е организирано за девета поредна година от IT Гимназия “Екзюпери”

20.12.2014

Едно от най-очакваните и любими събития на учениците във Варна, в сферата на образованието ще се проведе на 22 декември /понеделник/ на територията на ІТ Гимназия „Екзюпери”.

Всеки ученик на възраст между 12 и 17 години, който обича да се изявява в сферата на информационните технологии може да се присъедини към предизвикателството на LAN Party School Edition 2014.

Дават стипендия „Креативност“ на LAN Party School Edition 2014

Тази година, освен обичайните геймърски състезания и състезанието по асемблиране, учениците ще имат възможност да спечелят стипендия за креативност #VarnaUPgrade. Всеки, който иска да спечели стипендията от IT Гимназия “Екзюпери” ще трябва да се запише за участие и да представи идея, която да грабне журито.

Темата на конкурса е отворена, а кандидатите ще имат възможност да представят себе си и идеята си по начин, който сметнат, че ще бъде достатъчно атрактивен, за да впечатли журито. Най-интересните и достойни идеи ще получат пълно предимство при кандидатстването за стипендия “Креативност”.

Стипендия “Креативност” включва пълно и частично покриване на разходите по обучение в Частна гимназия по информационни технологии и обществени комуникации “Антоан дьо Сент-Екзюпери” гр. Варна.

“LAN Party SE е събитие, в което се забавляваме, говорим за технологии, участваме в състезания, представяме себе си. С една дума: Незабравимо! – това заяви една от участничките преди години Аделина Христова, която също е й възпитаничка на IT Гимназия “Екзюпери”.

Къде: гр. Варна, ул. “Васил Друмев” 73

Кога: 22 декември 2014

Регистрация и правила: http://lanparty.exupery.net/

Време е за забавление!

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването