Латекс и кожа – начин на употреба

Еротиката се свързва с различни фантазии...

11.04.2017

Еротиката се свързва с различни фантазии, а в голяма част от тях присъстват еротичните комплекти бельо от латекс и кожа, високи кожени чизми, ботуши и чорапи от латекс до коленете или до средата на бедрата.

Латекс и кожа за едно истинско еротично изживяване

Кожата е първична, лъскава, груба, стои прилепнала по тялото, без да се допускат отпуснати части. Носи се както от жените, така и от мъжете и може да намери приложение от главата до петите.

Кожената маска, прикриваща почти цялото лице, предизвиква любопитство, страх и възбуда, освен това е перфектен начин да разнообразите еротичните си преживявания. Латексовата маска може да ви превърне в жена-котка и да ви донесе фантастични преживявания в леглото.

Латекс и кожа – начин на употреба

Еротична маска

Кожените ремъци, които се кръстосват по тялото на жената /или мъжа/ напомнят на средство за мъчение и предизвикват екзалтация.

Разбира се, част от еротичното кожено облекло може да се окаже напълно неудобно – да ви притиска прекалено или да стои разхлабено, да ви пречи и притеснява, дори да ви причини болка. В такъв случай, опитайте да коригирате бельото или не го използвайте.

Вижте още: Вино за по-добър сексуален живот

Латексовите ботуши са екстравагантни, впечатляващи и възбуждащи. Те присъстват в музикалните клипове на звезди, като Бритни Спиърс, Ариана Гранде, Лейди Гага, Кейти Пери, Little mix и шоу представления, предназначени за възрастни. Съчетават семесица от секс фантазии и популярна култура, привличат вниманието и превръщат жената в съблазнителка.

Латекс и кожа

Латексовите ботуши са екстравагантни

Когато певицата Рита Ора и риалити звездата Ким Кардашиян се появиха с една и съща латексова рокля на събитие през миналия март се заговори, че латексЪт не само е предпочитан от секси звездите, но и може да стане причина за истинска латексова война.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP