Лоурън Хил с нов сингъл

06.10.2013

Лоурън Хил с нов сингъл

Ето един нов и интересен начин да отпразнуваш свободата си- с нов сингъл.

В навечерието на нейното освобождаване  от Федералния поправителен  дом в Данбъри, Кънектикът, Лоурън Хил  дебютира с нова песен, наречена   Consumerism “.

В пост на нейната  Tumblr страница, на Fugees певицата пише: “” Консуматорството “е част от моите проекти, които се опитах да завърша преди да вляза в поправителния дом”.

Хил завърши  тримесечнния си престой в затвора в петък, след като е била осъден по-рано тази година за неизпълнение на задължението да плати близо 1 милион долара  данъци през последното десетилетие.

Лоурън Хил с нов сингъл

Въпреки, че е свободна, 38-годишната носителка на Грами е в процес на помилване и на  надзор в продължение на година, като първите три месеца тя  прекара  под домашен арест.

Хил се призна за виновна по обвиненията за укриване на данъци във федералния съд в Ню Джърси миналата година. Майката на шест деца бе осъдена на затвор през май, въпреки че изплати сумата от 554 000 долара, които дължи на IRS и допълнителните държавни такси и глоби, които възлизаха на обща стойност от 1 милион долара, преди дори да бъде изслушана в Ню Джърси.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването