“Lean On” – световната песен на лятото

Според Spotify

05.09.2015

Една много приятна, весела и танцувална песен огласи лято 2015. Радио станциите толкова я въртяха, че не знам дали е останал човек, който не я е чувал. Хитът на датската певица и текстописец (Мьо), “Lean On” е официално номер едно за това лято!

“Lean On” – световната песен на лятото

Класирането е на база слушането на хита в листите на Spotify. Между 1 юни и 31 август в целия свят,  “Lean On” е най-въртяната песен. На топ позиции се нареждат им “Cheerleader”, “See You Again”, “Can’t Feel My Face” и “Want To Want Me.”

MØ, заедно с неустоимото озвучаване от Major Lazer и DJ Snake, стана най-слушаната изпълнителка и си спечели световна слава с “разбиващото” си парче.

"Lean On" - световната песен на лятото

Песента взе първото място в световната класация, но не се задържа на върха в списъка на Spotify в САЩ. След двете страхотни парчета от The Weeknd “Can’t Feel My Face”  (The Weeknd) и “Can’t Feel My Face” (The Weeknd), “Lean On” остава на трето място.

Световното признание не е първи успех за датската певица. През 2014 година  Карен Мари Юрстед печели четири награди в категориите „Дебют на годината“, „Песен на годината“, „Най-добър изпълнител на годината“ и Клип на годината, на Датските музикални награди.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.