Лекция за млади лидери

Ще се проведе във Варна - безплатно!

15.09.2015

Винаги сме твърдели, че не е нужно да заемате мениджърска или каквато и да е друга ръководна позиция, за да сте лидери. Всеки може да бъде лидер без титла, независимо от професията и от възрастта.

Интересно ще е да чуем и това, което има да ни каже по темата Иван Бондоков, MoveBG, по време на безплатната лекция за млади лидери този петък във Варна.

Лекция за млади лидери ще се проведе напълно безплатно във Варна на 18.09.2015.

На 18.09.2015г., от 19:00ч. в Beehive Co-working Space/ бул. “Ген.Колев” 54, ет. 6/ ще се състои лекцията “Развитие на лидерството и обществото в България”. Събитието е част от инициативата “Вдъхновение за младежта”, която се реализира със съдействието на Дирекция “Младежки дейности и образование”- Община Варна, в подкрепа на титлата “Варна – Европейска младежка столица 2017”.

По време на дискусията ще бъдат засегнати темите за личностното развитие възможностите за промяна на заобикалящата ни средата и как да превърнем нашите успехи в успехи на общността. Ще бъдат разгледани основните характеристики на лидерството и начините за мотивация на персонала.

Лектор на събитието е Иван Бондоков. Той отговаря за националната мрежа на MoveBG. Социално и обществено ангажиран е от 2009г. в различни граждански каузи, последната от които е създаването на закон за доброволчеството. Следвал е политология в университета “Julius-Maximillians” във Вюрцбург, Германия.

Инициативата е насочена към младежите от 16 до 29-годишна възраст. В рамките на три месеца (до 25.11.2015г.) Сдружение “Споделено работно място”/Beehive Co-working Space ще роведе 11 безплатни лекции за мотивация и личностно развитие на младите хора във Варна.

Изисква се предварителна заявка за присъствие на https://leaders.splashthat.com/#tickets.

Местата са ограничени.

За автора

Списание VIP