Лекторите на BizzIT (ИТ конференция, която дава надежда)

Всички средства от събитието ще бъдат дарени за лечението на Любомир Еленков

15.01.2016

Преди време Ви представихме ИТ събитието, наречено BizzIT. Един млад и амбициозен екип се е заел с нелеката задача да организира стойностна ИТ конференция и в името на добра кауза – лечението на болния Любчо. Ако все още не сте си резервирали място за събитието, може да го направите тук->

Освен добрата кауза, конференцията ще предложи и актуални ИТ теми, представени и разисквани от уважавани специалисти в областта. Ето кои са те:

Лекторите на BizzIT (ИТ конференция, която дава надежда)

Георги Прусийски

Работи в IT сферата от 5 години. В този период успява да се изгради като специалист, като е заемал ръководни длъжности в едни от най-иновативните и успешни проекти в България.  Съосновател и ръководител проекти на компанията Webrika.

„IT сферата е бъдещето, към което трябва да се стремим.“

—————————————————————————————————————————–

Крис Георгиев

Крис е съосновател на Imagga. Член e на директорите на StartUP фондацията – първата българска организация за предприемачество. Съорганизатор е на StartUP NEXT Конференциятав София – годишна стартъп конференция, която се провежда изцяло на английски език и е фокусирана върху CEE стартъпи. Блогър. Главен организатор и консултант на Startup Weekend София. Сътрудник на Starup Digest за гр. София.

—————————————————————————————————————————–

Туньо Зафер

Тунио Зафер е изпълнителният директор на pCloud – компания за облачни услуги за съхранение на данни. Той има богат мениджърски и маркетингов опит от 15 години в сферата на технологиите, участвал е в проекти като МТелеком, Host.bg, Grabo.bg, Mobile Innovations и др.

—————————————————————————————————————————–

Михаил Иринчев

Михаил Иринчев се занимава с програмиране откакто се помни – последните 12 години предимно за web. Ръководи екип от разработчици в SiteGround, компания-лидер на световния хостинг пазар, която с гордост носи етикета „Made in Bulgaria“. Организатор е на Bulgaria PHP User Group, както и на Bulgaria PHP Conference. Интересува се от широк спектър технологии и има разнообразни хобита: музика, история, макети на военна техника, мотоциклетизъм, PC gaming, бира и много други.

—————————————————————————————————————————–

Невен Дилков

Невен Дилков е предприемач и инвеститор. Образованието му минава през Китай, България и Съединените щати, където е работил в Чикаго. Невен е основател на Neterra – телеком оператор в централна и източна Европа, NetIX – глобална компания за обмяна на Ethernet услуги и други. Невен е също и ментор в LAUNCHub.

—————————————————————————————————————————-

Атанас Райков

Атанас Райков е страстно вярващ в силата и способността на технологиите да водят до положителни промени в живота както на отделни индивид така и на цели общества.

През 2015 година Атанас заема позицията генерален мениджър на Viber за централна и източна Европа. Той е отговорен за вълнуващата задача, свързана с надграждането на вече огромната популярност на Viber в Централна и Източна Европа, както и предлагане на висикокачествено съдържание и услуги на потребителите в този регион.

—————————————————————————————————————————

Стефан Ганчев

Стефан Ганчев е партньор в LAUNCHub – 9М ЕUR сийд инвестиционен фонд, подкрепящ най-обещаващите предприемачи и дигитални стартъпи в България и югоизточна Европа. Преди LAUNCHub Стефан е започнал кариерата си във Франция в Atos Origin и по-късно в Orange (France Telecom), където е бил ръководител иновации за Orange France, работил със стартъпи в сферата на телекомуникациите.

————————————————————————————————————————–

Саша Безуханова

Саша Безуханова е международно признат мениджър и алтруист със значим принос в развитието на ИТ индустрията и общественото развитие на България.

Назована е Дигитална жена на Европа за 2013 г. и е сред 100те лидери-новатори за 2015 година на класацията New Europe 100.

————————————————————————————————————————-

Любомир Русанов

Любомир Русанов е основател и управител на най-голямата и бързоразвиваща се хостинг компания в България – СуперХостинг.БГ. Има дългогодишен опит в IT сферата, като е заемал различни ръководни и изпълнителни длъжности в български и международни софтуерни компании.

———————————————————————————————————————–

Стоян Ангелов

Стоян е сериен предприемач, който стартира първия си бизнес само на 18 години. В момента Стоян има участие в няколко бизнеса, предлагащи уеб и мобилни решения. Той е съосновател на Infozone, приложение за мобилно и локално търсене, както и Start IT Smart, 10 седмична pre-acceleration програма за стартиращи бизнеси с образователен фокус. Стоян е и също иорганизатор на Silicon Drinkabout София и е винаги отворен за разговори и наздравици!

Лекторите на BizzIT (ИТ конференция, която дава надежда)

Снимки: https://www.facebook.com/bizzit.org/

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.