Lemay – America’s Car Museum

13.06.2013

 Lemay-America’s Car MuseumВтората порция автомобилни удоволствия ще намерите в Америка с Lemay-America’s Car Museum, Такома, Вашингтон.

 

 

 

Някогашната най-голяма частна колекция в света се е преместила в един междугалактически хангар, който остава верен на основателя Harold Lemay. Lemay – America Car Museum (ACM) представя  любовна афера с коли. Разполага с девет акра, четири-етажа, музей като център, разположен на върха на Такома, Вашингтон, на 30 минути на юг от Сиатъл. Той е един от най-големите музеи в света  за авто атракции, който отвори врати през юни 2012 г. Лемай е предназначен да запази историята и да отпразнува автомобилната култура по света. Просторното  съоръжение стига да събере до 350 леки коли, камиони и мотоциклети от частни собственици и корпорации, което го вкарва директно в  Книгата за рекордите на Гинес.

 Lemay-America’s Car Museum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Създаване на социални мрежи за авто ентусиасти, сериозни колекционери и образователни организации, представят настоящите постижения и бъдещите насоки в транспортната индустрия, включително дизайн, технологии и продукти. Разработен е образователен център и библиотека на автомобилната история.

The Lemay – ACM е организация с нестопанска цел чартиран за запазване и тълкуване на историята и технологията на превозното средство и неговото влияние върху американската култура.  Музея е посветен на осигуряване и тълкуването на ценна колекция Lemay и придобиване, запазване на допълнителни артефакти, които изследват широки теми на американския начин на живот, мобилността в поучителен и забавен начин. Музеят ще поддържа своята жизненоважна обществена услуга чрез надеждни, професионални дейности и допълнителни съюзи.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването