Леона Луис с коледен сингъл и албум

Christmas, With Love

04.11.2013

Подгответе се да се поддадете на това празнично чувство – Леона Луис с нов коледен сингъл и албум

Албумът на Леона Луис – „Christmas, With Love“, ще бъде пуснат на 2 декември. В него ще бъдат включени, както сезонни класики, така и оригинален материал. Албумът се очаква да е с настроение и със звука на Коледа 2013 г.. Това е четвъртият студиен албум, от глобално сензационната певица, която вече има около 20 милиона продадени албума. Тракът „One More Sleep“ ще е водещ сингъл от албума, и ще бъде пуснат на 1 декември. Песента е много празнична, за една сполучлива класическа Коледа, която ще се завърти в ефира за много, много години напред. Това е един вечен хит, който ще присъства в безброй коледни празненства. Песента е страшно жизнерадостна . „One More Sleep“ незабавно съживява истинския смисъл на забавлението и вълнението, което Коледа предизвиква във всички нас.

Албумът е продуциран от Biff Stannard и Ash Howes, които стоят зад хитови песни за такива звезди, като Кайли Миноуг, U2, Спайс Гърлс и Will Young. В него ще са включени още две оригинални песни: „Your Hallelujah“ и „Mr Right“; двете красиви и вечни сезонни песни, които ще залегнат трайно в саундтрака ни по Коледа. Леона каза: „Това е толкова натоварена година за мен, аз бях на турне, направих първия си филм и сега съм в студиото. Но аз не мога да чакам, да отида там, тази Коледа и да изпълня тези песни. Имах такива забавни записи. Очаквам с нетърпение да разпръсна малко Коледно настроение“! Нежните тонове на „O Holy Night“, ще бъдат разпознаваеми за феновете, които вече добре знаят, че е празничен любимец на Леона, който тя е изпълнявала много пъти, по време на Коледните празници.

Тя ни доставя Коледната класика „Ave Maria„, в едно пълно съвършенство, като с нея Леона ни напомня още веднъж, защо тя се поставя във вокалния елит. Това е специален момент за нейния глас, той да бъде чут с такова величие.

Има версия и на „Silent Night„, с красиво ехо от хармонии, а освен това певицата пее, шумният и смел класически хит – „I Wish It Could Be Christmas Everyday„.

Излишно е да казвам, че има за всекиго по нещо в този безупречен Коледен албум. Леона Луис ни доставя перфектният подарък за тази Коледа.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.