Летен хит от Ники Минаж и Бионсе

Музикалните перли озвучават идващото лято

21.05.2015

Ники Минаж и Бионсе го раздават забавно в ново свежо парче.

Рапърката Ники Минаж и поп дивата Бионсе са забъркали ободряващ летен коктейл, наречен “Feeling Myself”.

Песента е включена в албума на Ники, “The Pink Print”. След предния си супер успешен хит, “Anaconda” също част от албума, изглежда че музикалната перла е готова отново да щурмува класациите.

Летен хит от Ники Минаж и поп дивата Бионсе

Видео клипът към песента е вече е готов! В откъса от него можем да видим как двете най-добри приятелки се забавляват в пустинята, ядат хамбургери, празнуват на Coachella и се веселят по детски с водни пистолетчета. Във видеото можем да видим и Vic Mensa, и Hit-Boy.

Летен хит от Ники Минаж

“Какъв по-голям подарък от това да споделя тези секси и така забавни моменти, заедно с Бионсе!”,  казва Минаж.

Ако двете звезди решат да направят едно риалити шоу заедно, сигурно ще изглежда нещо подобно на клипа.

Гледайте трейлъра на видеото и слушайте аудиото тук.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.