Летните свалки са ни любими

Вижте защо флиртуваме повече през топлите месеци

17.08.2013

Лято е. Сезонът на бирата, морските вълни, яките партита, дините, ментата, плажовете и разбира се горещите мацки. Всички свързваме лятото със свалките и заигравките за една нощ. Замисляли ли сте се защо? Защо не зимата или пък есента? Защо точно лятото? Защо тогава се флиртува повече от всеки друг сезон. Нима жегата ни предразполага?

Вижте защо летните свалки са любими на повечето хора

Според проучване на учените, 61% от мъжете и 53% от жените признават, че се заиграват повече през летните месеци.

Зимата жените са заети да оформят своето екзотично дупе, а мъжете пият бира и гледат мачове. Но през лятото мачове няма, а е време и мацките да покажат какво са сътворили през зимата. Повечето мъже признават, че се възхищават на жените с нежна и фина талия с няколко горещи татуса на тях. На плажа е истински разврат, мацките ходят полуголи, а ние се чудим защо лятото е сезона на флирта.

Вижте още: Разликите в порното и истинския секс

Повечето признават, че са по-уверени, през топлия сезон, в намирането на любов, или поне кратка развлекателна връзка, или просто секс.

И да завършим темата, друго проучване показва, че нивото на мъжкия хормон зависи пряко от слънчевата светлина. Това означава, че мъжете изпитват по-голямо желание за секс през лятото, което е добро оправдание да се пуснем по плажовете в остатъка на лятото и да забием по някоя мацка. Да действаме пичове!

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването