LG смартфон с гъвкав екран

От LG потвърдиха, че работят върху смартфон с гъвкав екран

19.05.2014

От ZDNet Корея разкриха, че LG работят върху нов смартфон, който ще разполага с гъвкав екран, като съвсем скоро смартфона ще бъде и в производство.

LG започва нова ера в смартфоните с гъвкав екран

Очаква се универсалният телефон да бъде на пазара в Азия по-късно този месец. От LG ще се опитат да направят новия си смартфон най-висок клас Android телефон, който работи с новата технология на гъвкавите дисплеи.

Източници на ZDNet споделят, че извитият дисплей ще е перфектен за игри и за гледане на филми.

LG смартфон с гъвкав екран

LG използва нова технология за гъвкави дисплеи

Очаква се да няма промени в спецификациите на новия LG смартфон и той ще наследи характеристиките от LG G2, като бъде захранван с четириядрен Qualcomm Snapdragon процесор от серията 800.

Вижте още: LG G3 пренася смартфоните към следващо ниво

Технологията на гъвкавите дисплеи започва да навлиза смело в производството на смартфони, а ние потребителите нямаме търпение да се докоснем до тази иновация. За момента няма официална информация, колко ще бъде цената на това бижу на LG, но без съмнение телефона няма да е от най-евтините.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването