Лично съвършенство: две красиви думи

Всеки ден ни предоставя нови възможности

28.06.2016

Животът е дар, но той носи със себе си ужасна отговорност. Всеки от нас трябва да излезе навън и да живее възможно най-добре. Да, животът невинаги изглежда справедлив. Всеки ден се сблъскваме с капризни клиенти, които не знаят какво искат. Всеки ден се сблъскваме и с ядосани шофьори по пътищата и с несериозното отношение на доставчиците. Изправяме се пред трудни и хаотични времена. Чувстваме се самотни, дори да имаме човек до себе си и искаме да се откажем от стремежа си към най-възвишеното и най-доброто. Просто такъв е животът, оплетен в сложности. Но заедно с това, всеки ден животът ни предлага и възможността да блеснем. Да усъвършенстваме дарбите си. Да изхвърлим оковите си. Да постигнем лично съвършенство.

Две красиви думи: лично съвършенство

Тези прекрасни думи звучат вдъхновяващо. Те носят надежда у хората. Предизвикателство. Амбиция. Напомнят ни какви са най-големите ни възможности.

Вижте още: За да постигнете целите си, планирайте най-лошото

Ето защо трябва да си обещаете, че от днес ще се опитате да промените хода на живота си. Завинаги! Посветете се на личното си съвършенство. Преразгледайте мисленето си и открийте кои са истинските ви ценности и какъв се стремите да станете. Как може да станете онзи човек, който винаги сте искали да бъдете? Опознайте страховете си и се научете да се отърсвате от емоционалния товар на миналото. Живеем в настоящето, а не в миналото! Не го забравяйте! Не проявявайте търпимост към негативното – това няма да подобри живота ви.

Лично съвършенство: две красиви думи

Посветете се на личното си съвършенство

Всеки от нас може да избира сред много повече възможности, отколкото виждаме в момента, и ако съберем смелост, пред нас започват да се отварят врати, за които не сме и подозирали, че съществуват. Станете забележителни в онова, с което се занимавате. Станете толкова добри в работата си, че компанията ви да не може без вас. Станете най-дружелюбния човек на планетата. Разширете съчувствието и разбирането си. Бъдете любезни и добри с хората. Постигнете това лично съвършенство, което ще изпълва живота ви единствено с позитивни мисли.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването