Like бутона – разглеждан 22 млрд пъти на ден!

Like бутона с нов дизайн

06.12.2013

Преди няколко седмици от Facebook промениха дизайна на своя Facebook Like бутон за първи път в историята си. Бутона се обнови автоматично на всички сайтове, където е инсталиран. На повече от 7.5 милиона уеб сайта и е видян от над 22 милиарда потребители. Бутона вече не разполага с класическия палец „нагоре“. Дизайнът му вече е син с логото на Facebook (F) и надпис Like (харесай).

Like бутона на Facebook е разглеждан 22 млрд пъти на ден!

Share бутона ви дава възможност да добавите коментар, преди да споделите желаната от Вас връзка. Новия Facebook like бутон автоматично поства харесаната от Вас публикация директно в News feed-a. Определено новия дизайн допада много повече на девелъпърите и потребителите, отколкото стария. Една положителна малка промяна на социалния гигант.

Вижте още: Facebook с нова функция: Graph Search

Like бутона - разглеждан 22 млрд пъти на ден!

Facebook like бутона с нов дизайн!

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването