Lips art – шедьоври върху устните

Творенията на Жасмин Даниел

19.09.2016

Творчеството не познава граници, както по отношение на материали и изразни средства, така и по отношение на това къде се проявява.

За виртуозните художници не е проблем да рисуват, както върху катедрали, така и върху човешкото тяло.

Всеизвестно е, че плътните дамски устни имат особено притегателна сила. Те не само са обект на съзерцание и желание от страна на мъжете, но и своеобразно платно за креативната гримьорка Jasmina Daniel. Ако имате възможност да бъдете гримирани от нея, вероятно няма да бъдете запитани в какви цветове да бъдат тонирани устните ви, а какво искате да бъде изобразено на тях.

Lips art от Jasmina Daniel – шедьоври върху устните

Гримът, който талантливата Жасмин Даниел създава, може да изобразява както страховита нападаща акула, така и нощно небе, обсипано със звезди.

За дамите, които предпочитат абстрактните картини, гримьорката създава дизайн на устни в стилистиката на японското изкуство или прецизно изобразява символи и образи, които изумяват със своята виртуозност и експресивност.

Lips art - шедьоври върху устните

Снимка: boredpanda.com

За феновете на книгите и филмите, гримьорката може да сътвори потъващия Титаник, лицето на Хари Потър или симпатичната рибка Немо от едноименния филм на Дисни.

Вижте още: Скулптури на новото време

Ако мислите, че изрисуваните устни с червило не са достатъчно изразителни за вашия вкус, можете да потърсите вдъхновение от новия и изключително впечатляващ грим на Jasmina Daniel.

Lips art - шедьоври върху устните

Източник: boredpanda.com

Независимо от това дали е предназначено, за да остане през годините, или е ефимерна проява на талант и желание за естетическо преживяване, творчеството претворява не само картини от живота, но и чувства, настроения и усещания. При всички случаи, то е незаменим и неизчерпаем източник на радост и естетическо удоволствие.

Съвременните творци са не по-малко любопитни и популярни от тези, които наричаме класици. Един от често дискутираните въпроси, свързани с Даниел, е дали художничката е хомосексуална. По този въпрос самата Даниел не дава отговор, но за сметка на това създава удивителни картини върху устни и развива така наречения “lips art” с пълни сили.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването