Лошото поведение на лошите момчета

Защо го правят..?

14.07.2016

Те са интересни, свободолюбиви, не спазват никакви правила и се целуват уникално.

Да, лошите момчета са особено привлекателни за голяма част от мацките, които търсят бурни емоции и живот на пълни обороти.

Рано или късно обаче, лошото момче проявява своя особен характер и върху своята половинка.

Вижте още: Момичета си падат по-лоши момчета – защо ли?

Няма да говорим за насилие, грубости и психически тормоз, защото това е обширна тема, на която си заслужава да посветим повече от една статия.

Ще се спрем на обикновени ежедневни жестове и поведение, които правят лошо впечатление не само на вас, но и на околните и ще се опитаме да обясним причините за това.

Няколко причини за лошото поведение на момчетата

Той не те слуша докато му говориш – докато жените действително могат да разпределят вниманието си на повече от две неща, мозъкът на мъжа е устроен така, че той може да се концентрира успешно върху едно важно нещо. Ако в момента, в който искаш да обсъдите какво ще подарите на приятели, които са ви поканили на сватба или къде ще прекарате лятната си почивка, а той играе  видеоигра или чете коментари в интернет за любимия си отбор, едва ли ще успееш да грабнеш неговото внимание. Нещо повече, той няма да чуе нито дума от изреченото, така че се откажи.

Лошото поведение на лошите момчета

Лошите момчета не слушат половинката си

Дразни те и те излага пред приятелите си – иска да се покаже като голям и корав мъж, който няма намерение да се поддава на чувства или още по-лошо – да се води и да слуша някаква си жена.

Приеми, че в този момент той е настроен на тема „братле” и това е неговият начин да те приближи до приятелите си.

Вижте още: Добрите момчета си падат по лоши момичета

Не проявява емпатия – въпреки, че за стотен път му се оплакваш от досадната колежка и ужасните клиенти на работа, той не ти съчувства за това, че си имала неприятен и тежък ден.

Защо го прави?

Просто защото иска да вземе бързо и точно решение на проблемите, без да ги разнищва с часове, както правят жените. Нещо, което е приключило и няма как да бъде променено за него е свършен факт, към който няма смисъл да се връщате.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP