Лошото момче на хип хопа DMX идва у нас!

14.11.2013

Лошото момче на хип хопа DMX идва у нас! Едно от най-лошите момчета на хип хоп музиката DMX, пристига за първи път в България, която е част от световното му турне.

След множеството проблеми с властите и няколкото излежани присъди Ърл Симънс е вече свободен човек, който тръгва на турне, обхващащо Европа, Азия и Африка. Датата за концерта в столичната обновена зала „Христо Ботев” в Студентски град е 29-ти ноември, а началото обявено за 21:00 часа. От българска страна концерта ще подгреят едни от най-утвърдените и известни имена на родната хип хопа сцена xSPENSive, Alex P, Sarafa, Dee, Bate Sasho beatbox Red One, DJ SWED LU, DJ Yangfetish, DJ Diamondz, X NRG crew, dance formation Sugar Wings, Host Negy (Fars).

Организатори на концерта са сайта за хип хоп култура www.359hiphop.com и клуб „Грамофон”. Билетите са вече в продажба на сайта на Eventim и TicketStream. Цените са съответно 25 лв. за студенти, 35 лв. обикновен билет и 55 лв. VIP билет. Очакват се много атрактивни промоции от партньорите на концерта съвсем скоро, обещават организаторите.

Лошото момче на хип хопа DMX идва у нас! Ето и малко повече за самия него:

Ърл Симънс е роден на 18 декември 1970 в Балтимор, щата Мериленд, САЩ. Израства при леля си в Ню Йорк Сити. Той прекарвал голяма част от времето си на улиците и в гетото на Йонкърс(Ню Йорк) и извършвал много престъпления, за които той бил често арестуван. Той обаче взимал хип-хопа на сериозно, и го считал като начин да избегне трудните времена през които той преминавал. Младият Ърл прекарал много голяма част от юношеството си в затвор.

“X” обожава кучетата. Малко известно е какво точно означава голямата татуировка на гърба му “ONE LOVE BOOMER” и рисунката под нея на глава на питбул. BOOMER е било любимото куче на рапъра, той можел да вярва само и единствено на него, но го прегазва кола и то умира, потресен от случилото DMX татуира името му на гърба си, за да го помни цял живот.

DMX е част от легендарния лейбъл RUFF RIDERS, който още включва Swizz Beatz, EVE, The LOX и др. Сингълът, който той изпява за първи път е “BORN LOSER”. Участва в различни общи проекти с LL Cool J, Mase, Sisqo, Rakim, Busta Rhymes и др. DMX прави и добра филмова кариера : “Belly” (играе главната роля и си партнира с Nas),”Romeo Must Die” (играе ролята на собственика на бар Силк), “Exit Wounds” (главна роля в отлична комбина със Стивън Сегал и “Cradle 2 The Grave” страхотен екшън с участието и на Джет Ли.

Автор: Мария Стоянова

Лошото момче на хип хопа DMX идва у нас!

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването