Секс на тясно! А защо не?

Вижте кои са най-подходящите места

23.09.2012

Да не си помислите, че говорим за нещо друго? Не, не. Говорим за секса на тясно и неговата възбудимост. Не е изненадващо, че точно този тип секс е изключително привлекателен. Доста хора определено го харесват и предпочитат пред секса в леглото. Явно на тясно, няма къде да мърда!

Разбира се няма как да не споменем подходящите места за секс на тясно, на които можете да се отдадете на това удоволствие

Секс на тясно!

На тясно в колата

Колата е едно от най-употребяваните местенца, което съчетава в себе си спонтанността с успокояващо усамотение, благодарение на ключалките. Точно те дават усещането за нещо нестандартно и еротично. Не е изключена и нелепата ситуация, в която все пак може да ви види някой по свалени панталони. Да се надяваме, че поне няма да е чичко полицай!

Магазините са местата, в които има най-голям човекопоток. Не е никак трудно да си харесаш някой и първото място, в което да го вкараш да е пробната. Само си представи гледката, която ще се открие пред огледалото. Но пък ако искаш по-екстремни преживявания, защо да не пробваш.

След секса в колата класика си остава тесничкия, приятен асансьор. Защо, когато си в приятна компания качвайки се нагоре, да не изпробваш това скандално местенце. Няма да си първия/ата, който се впуска в това приключение, трябва ти само малко повече смелост и прилив на хормони. Само натискайте СТОП бутона, защото както в колата, така и тук може да стане беля.

Вижте още: Не се плаши да предложиш да правите мръсен секс

Не е трудно да се досетите, че понякога идеалната рецепта за страхотен секс е свързана с вода. Досещате се вече, че става въпрос за секса под душа. След като обиколите цяла къща, последната спирка е банята. Мокри под душа със или без дрехи, няма как да не се получи идеално.

Виждате ли, че едни от добрите места за секс са тесните помещения, явно в такъв момент клаустрофобията се забравя.

Гост автор: Десислава Черкезова

Етикети:

За автора

Списание VIP