Любов от пръв поглед

Три от нещата, които възпират повечето жени от любовта...

11.10.2013

Съществува ли наистина понятието Любов от пръв поглед или е просто мит? Можем ли да срещнем истинската любов на улицата или това е вече отживелица в 21 век?

На много от нас ни се е случвало да срещнем привлекателен мъж, който просто ни завладява от пръв поглед с външния си вид. Какво правим по-нататък обаче? Подминаваме го с усмивка на лице показвайки колко неуверени сме в себе си или поемаме риск и го заговаряме.

Любов от пръв поглед или просто мит?

Днешното младо поколение се отличава с това, че поема риска в свои ръце и се бунтува докато не постигне целта си. Дали обаче наистина е така? Колко от вас биха заговорили готиния пич от бара или сладура от фитнеса.

В тази статия ще проследим несигурността на жените и защо любовта от пръв поглед е невъзможна.

Красота – всяка жена има нуждата да разбере, че красотата й е единствена по рода си и, че сравнението с други жени не ги прави повече или по-малко привлекателни. Тук не говорим за вътрешната красота, а за самосъзнанието, че всяка жена трябва да притежава самочувствие, което да я прави красива. Харесвате ли се такива каквито сте, то и останалата част от света ще го разбере.

Има ли наистина любов от пръв поглед?

Съществува ли любовта от пръв поглед?

Самоуважение – не позволявайте да подронват самочувствието Ви с негативни коментари и мнения. Никой не е перфектен и няма и да бъде, но важното е Вие как се чувствате. Самоуважението е черта от характера на човек, която в днешно време рядко се среща. Много от нас са били свидетели на кавги между двойки, в които момчето обижда и наранява половинката си с думи или дори и с физическа намеса. Позволите ли това да се случи, то Вие сте станали роб и останалите хора ще Ви гледат по този начин. Нищожество, което не умее да се предпазва и най-важното няма самоуважение към себе си, с което привлича единствено негативизъм.

Вижте още: В очакване на любовта..

Самочувствие – изключително важна част от характера на човек, това е самочувствието. Разбира се то се приема добре, ако е с покритие. Никой не харесва натегачи и хора, които не спират да изтъкват качествата си. Направете нещо, с което да се почувствате добре. Купете онази рокля, в която се влюбихте или сменете дори цвета на косата. Така ще се превърнете в друг човек дори, който може да харесате повече от старото Ви АЗ.

Любов от пръв поглед - мит или реалност?

Мит или реалност е любовта от пръв поглед?

Това са трите неща, които аз смятам, че възпират повечето жени от любовта изобщо. Разбира се не слагам всички под общ знаменател, защото много от ДНЕШНИТЕ ЖЕНИ имат самочувствие, което ще Ви убие.

И да се върнем на темата, ако имате куража и смелостта да притежавате поне едно от тези три качества, то сигурно няма да се влюбите от пръв поглед, но мъжете ще се влюбят във Вас.

Бъдете такива каквито искате да бъдете, но се харесвайте такива каквито сте, защото никой не е в състояние да промени личността, която сте изграждали в продължение на 20… 30 години.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.