Телефонен секс… От това ли има нужда вашата връзка?

Дали телефонният секс е този елемент, от който имате нужда?

21.07.2014

Колкото и да обичате своята половинка със сигурност в ежедневието ви има някакъв елемент, който ви липсва, за да поддържате страстта и пламъка във връзката си.

Секстинга е като да четеш новини от Туитър, гъделичка те, но само за момента. Телефонният секс е съвсем друго ниво на удоволствие, което ще те накара да разпалиш не само половинката си, но и да стигнеш до там, докъдето ти се иска, така че “свърши” работата и приветствай удоволствието.

Живеейки в такъв съвременен свят, някои от вас ще си кажат, че телефонният секс е доста остарял и демоде метод за доставяне на удоволствие. Съгласни сме, че при наличието на смартфони с всякакви видове комуникация от типа на Скайп и Лайв чат, може дори и да се гледате с вашата половинка, но има нещо интимно и загадъчно в целия процес на говорене, който много читатели оценят, като предпочитан метод пред визуализацията.

Телефонният секс е чудесен метод да направите връзката си малко по-пикантна, без значение дали сте далеч един от друг или просто искате да изпробвате нещо ново. Разбира се, за да правите това, ви е необходимо да се отпуснете и да бъдете малко по-уверени в това начинание, без значение, че ще се почувствате нелепо отначало.

Ако има такива от вас, които все още не са изпробвали този метод, то следвайте тези 4 прости стъпки, които ще ви доведат до оргазъм по време на телефонен секс…

1. Подготовка – няма как да се получат нещата, ако не сте подготвени. Не говорим да се уговорите за дата и час, защото това е нелепо, но може да помислите за някои дребни детайли, които ще ви помогнат в това начинание.

Изберете подходящо време за разговор, така че да го/я изненадате. Най-добрият секс разговор се получава, когато отсрещната страна не подозира за това.

Друг аспект на подготовката е вашата психическа нагласа. Отпуснете се и се настройте на вълна секси преживявания, все пак нещата няма да се получат, ако сте напрегнати или несигурни.

Затъмнете стаята, запалете някоя друга свещ, пуснете подходящо парче, облечете най-любимата дреха на вашия партньор, така че да се почувствате още по-секси и в настроение.

Телефонен секс може да спаси връзката ви!

Използвайте секстинг, за да въведете партньора си в играта

2. Секстинг – секстингът е подходящ начин да въведете партньора си в играта. Най-опростените секстинги са за това, колко много липсвате в момента; С какво си облечен/а; Какво би направил/а, ако беше тук… Тези прости думи са достатъчни, за да започнете разговор, а ако не то тогава пратете снимка на тази интимна част от тялото, която е достатъчно загадъчна, но и привлекателна, за да доведе до желания разговор.

3. Ескалирайте до секси глас – след като сте вдигнали слушалката е приемливо да спазвате някакъв тон, който ще поддържа сексуалната тематика през целия акт. Добър подход по време на разговора са точно тези нежни тонове и леки въздишки от страна на дамската част, които ще накарат партньорите им да “станат”… по-желани.

Разбира се, след като сте поели инициативата да правите телефонен секс с партньора си трябва да знаете, че вие сте водещата част през целия разговор и трябва да поддържате страстта и пламъка, така че да не угасне по средата на разговора.

Опишете с какво сте облечени или пък не, така че да го/я заинтригувате и споделете вашите най-съкровени сексуални фантазии, които имате желание да направите точно с него/нея.

Телефонният секс е предразполагащ за споделяне на нещо, което ви е срам да кажете очи в очи.

4. Върховният момент – това със сигурност е най-приятната част от целия разговор, но не се сърдете на партньора си, ако не иска да се включи. Все пак затова са разпределени и ролите в самото начало на разговора. Сами избирате дали да сте водещият или удоволстващият в случая.

Моментът, в който решавате да спрете зависи от вас самите. Не е нужно да стигате до оргазъм. Няма правило, че трябва да приключите разговора веднага след като единия от двамата е свършил.

Достатъчно е да накарате партньора си да се разгорещи и да изпита удоволствие, такова че да го/я накарате да прави такива неща, които не сте и предполагали, че може да направи, при следващата ви среща.

Върховният момент по време на телефонен секс

Върховният момент…

Етикети:

За автора

Списание VIP