Люси – какво би било, ако използваме 100% от мозъка си

Филмът излиза по кината на 25 юли

22.06.2014

Една нова и вълнуваща филмова продукция се очаква това лято, с участието на големи имена, като Скарлет Йохансон, Морган Фрийман и режисиран от Люк Бесон (режисирал “Такси”, “Никита”, “Петият елемент”).

Люси (в ролята Скарлет Йохансон) е млада жена, която живее в азиатския град Тайпей, столицата на Тайван. Ненадейно обаче една нощ животът ú се преобръща завинаги, след като става жертва на отвличане.

Люси – какво би било, ако използваме 100% от мозъка си

След като се събужда, установява, че стомахът ú  разрязан, за да бъдат поставени вътре пакети с наркотици.

Но това все още не е най-лошото. Единият пакет се къса и количество от наркотика попада в тялото ú. Това непредвидено отключва неподозирани способности у Люси.

Мозъкът на повечето хора работи само на 10% от капацитета си. А какво би се случило, ако се използваха пълните 100%?

След погълнатото количество наркотично вещество, мозъкът на Люси започва да работи на ненормални за обикновения човек обороти. Оборудва я със сила, бързина и познания, които са невъобразими за хората.

Люси  филм 2014

Люси 2014

След като знае на какво е способна вече, Люси търси отмъщение за хората, които са ú причинили това. Помощ и оказва професор Норман (Морган Фрийман), който е работил дълги години върху теориите за използването на мозъчния капацитет.

Люси достига до отключване на невероятни човешки възможности, което води до въпроса “Готово ли е човечеството за това?”.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.