Луксозна сватбена украса

За вашия личен празник!

10.12.2015

Не са толкова много компаниите, които могат да разработят професионална и луксозна сватбена украса за вашето сватбено тържество, но тези, които работят от няколко години, го правят наистина добре. Луксозните сватби се различават както по своята сватбена украса и сватбена декорация, така и по-ползваните стъкларии и храни. Всичко при луксозните сватби трябва да е завършено, индивидуално, висококачествено, оригинално и най-важното – да се хареса на младоженците.

Луксозна сватбена украса за вашия личен празник!

Ако вие искате луксозна сватба, трябва да се подготвите за финансова инжекция, която да вкарате в това празненство. Изисканите сватби винаги са по-скъпи от стандартните, защото изискванията към тях са твърде различни.

Вижте още: Най-емблематичните кралски сватбени рокли

Ето един типичен пример – мой познат нае фирма, която организира неговата сватба на брега на Средиземно море. Изискванията бяха наистина огромни, а събитието беше мащабно по моите разбирания с около 300 души гости. Няколко месеца след сватбата го попитах колко му е струвало това събитие, а той отговори, че е платил над 70 000 евро, но това за него не са пари, защото той е бизнесмен и може да си позволи и доста повече. Друг е въпросът дали има смисъл да се дават чак такива пари за една сватба, но това оставям на вашите размишления.

Луксозна сватбена украса за вашия личен празник!

Идея за луксозен сватбен декор

Една сватба може да изглежда луксозна и за десетократно по-малко пари, всъщност дори за доста по-малко. Всичко зависи от броя на гостите, избраната сватбена украса, както и от другите съпровождащи елементи като храната, музиката, водещ и т.н.

Как да организирам сам/а сватбата си?

Силно ви препоръчваме да не се захващате сами, ако имате финансовата възможност да наемете фирма, която да свърши тази работа за вас, защото това е изключително трудоемко и времеемко занимание. Няма да спестите толкова много, колкото си мислите, защото трябва да купите същите консумативи, които ще вземете ако наемете сватбена агенция. Услугите на сватбена агенция вероятно ще ви струват около 15-20% от стойността на вашата сватба, но за сметка на това всичко ще бъде професионално и изискано.

Етикети:

За автора

Списание VIP