Мадона на корицата на Harpers Bazaar

07.10.2013

Мадона на корицата на Harpers Bazaar

Кралицата на попа (да, това  все още е  Мадона, въпреки това, което другите си мислят) е на корицата на ноемврийския брой на  Harpers Bazaar.

Там тя изглежда свирепо и с кръвожаден поглед- казано в добрия смисъл разбира се. Определено е човек, с който не трябва да си играеш.

Носене на тонове злато и бронз са в симбиоза с медено-русите къдрици и секси, червените устни на Мадж. Направете път за #secretprojectrevolution, защото това не е игра.

Ноемврийският брой ще се съсредоточи върху най-новия проект на Мадона – “Изкуство за свобода”.

Той насърчава сегашните, млади изпълнители да бъдат достатъчно отворени към света, към промените във всичките им аспекти, било то политически, религиозни или просто да изкажат болката си срещу монополистите.

Може да четете повече на сайта на Harpers Bazaar.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването