Magin App е новото име на Wonder Mail Box

"Мечтите не са страшни, страшно е реализирането им."

13.04.2014

Миналата година на Strartup Weekend Варна, едно 16 годишно момче успя да впечатли жури и спонсори със своята идея  – Wonder Mail Box.

Какво е това  Wonder Mail Box (ново име – Magin App) и защо успя да грабне 1-во място и да спечели финансиране за хиляди долари

Мартин Стоянов, 16 годишен iOS девелъпър, е инициатор и основател на 1-вото българско е-мейл клиент приложение – Magin App. Заедно със своя бизнес партньор от Startup Weekend Варна, Теодосий Теодосиев (предприемач и девелъпър), получиха финансиране от най-престижния фонд за рискови инвестиции. Програмата на инвестиционния фонд е от януари до март, тази година и в момента успешният стартъп екип е в Силициевата долина, за да реализира своя Magin App.

Magin App спечели Startup Weekend Варна 2013

Magin App спечели Startup Weekend Varna

Как функционира самото приложение, спрямо основната си идея

Представете си, че имате стотици съобщения, които чакат в пощенската ви кутия, да бъдат прочетени. Чувствате се напълно безсилни пред този огромен брой и нямате идея как да прегледате само важните. А какво, ако имате iOS app и можете в движение да организирате и сортирате пощата си? И още по-добре тази апликация да е синхронизира с компютъра ви и когато седнете пред него, за да си свършите задачите, цялата ви поща е вече сортирана и подредена по важност и релевантност на съобщенията. С помощта на Wonder Mail Box или Magin App, както е новото му име, можете да разпределяте емайлите си по важност, дата и много други опции, които ще разберем скоро, щом екипът реализира прототипа си.

Изключително е какъв успех постига това 16 годишно момче – самороден талант, който бива подобаващо оценен не само в България, а и в Силициевата долина, меката на най-големите технологични успехи.

И цялата тази сбъдната приказка тръгва от един незабравим уикенд – Startup Weekend Варна.

Ако и Вие искате вашата мечта да стане реалност, побързайте да се запишете за участие на тазгодишното издание на най-успешния световен формат Startup Weekend, във Варна.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.