Малкото момче с огромното сърце…

Грант Пиърс е шестгодишно момче, чието послание ще ви вдъхнови

22.02.2015

Той се казва Грант Пиърс и е на шест години. Много често хората смятат, че той е на същата възраст като по-малкия си брат, който е на една годинка, но това не е така. В действителност Грант е роден с форма на нанизъм, наречена още дистрофична дисплазия, което води до малък ръст и непропорционално големи крайници.

Това мотивиращо видео ще ви покаже едно момче, което притежава уникален размисъл предвид годините си и ще ви предаде едно послание с толкова много любов, толерантност и вдъхновение, което няма как да не ви докосне поне малко.

Грант показва пред камерата всички неща, които обича да прави – да танцува, да чати с братовчед си по Skype, който се намира в Англия, да рисува, да свири на пияно и да готви. В един прекрасен миг от видеото той дори казва, че „обича любовта.“ Във видеото той показва и с какви предизвикателства се сблъсква всеки ден поради размерите си. Хлапето може да ви изуми с борбеността и креативните си решения, които му помагат да стигне там, на където се е запътил.

Вижте още: Защо децата имат огромни сърца?

Грант завършва видеото с прекрасен и мъдър съвет: „Ако видите някой малък човек като мен, ще осъзнаете, че и той е нормален човек, като всички останали въпреки размерите си. Просто се усмихнете и му кажете „здравей“. Човек никога не знае, кой ще е следващият му най-добър приятел.“

Вижте малкото момче с огромното сърце, чието послание ще ви вдъхнови

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването