Марая Кери обявява нов сингъл

"The Art of Letting Go"

17.10.2013

Марая Кери обявява нов сингъл “The Art of Letting Go”!

Марая официално се завръща в бизнеса! След като страда от травма през лятото, поп дивата се впуска отново в музикални предизвикателства с чисто нов сингъл.

Новата песен “The Art of Letting Go”, ще получи своята премиера на страницата на Марая във Facebook, на 11 ноември, съобщи тя в понеделник.

“Тази песен е толкова лична за мен и аз съм много развълнувана да споделя това преживяване с вас по такъв интимен начин”, пише тя във Facebook.

През миналата седмица певицата актуализира феновете за състоянието си и им каза да очакват новото събитие много скоро.

“The Art of Letting Go” ще последва хита и с помощта на Miguel – “#Beautiful”, който достигна номер 15 в Billboard Hot 100.

Марая Кери е била в студиото заедно със звезди, като Nas, Wale, Rodney Jerkins, Hit-Boy, Mike WiLL Made-It и Jermaine Dupri, за да работи върху първия си албум от 2009 година насам, след последния – “Memoirs of an Imperfect Angel”.

Вижте още: Марая Кери с албум изненада

Певицата написа следното във Facebook профила си:” Здравейте всички! Не мога да бъда по-развълнувана и да обявя, че чисто новият ми сингъл “THE ART OF LETTING GO”, ще бъде обявен тук във Facebook страницата ми, на 11.11.2013г.!”

“Дори не знам какво да кажа” ! Остава по-малко от един месец, а аз не мога да чакам, за да отговоря на всички ваши въпроси и да споделя този опит с вас. Не забравяйте да проверявате тук всеки ден, за нова информация и всичко, което трябва да знаете за “THE ART OF LETTING GO”.

LYM!! –MC #LettingGo

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.