Марая Кери подготвя албум изненада

Певицата следва подхода на Бионсе

28.04.2014

Марая Кери измина един дълъг път до издаването на дългоочаквания си 14-ти албум. Тя за първи път започва да работи върху него през 2010 г.. Преди раждането на почти три-годишните си близнаци, Марокан и Монро.

Списание Billboard разкри, че Марая Кери подготвя албум изненада. Един подход, който първо опита певицата Бионсе

“Аз трябва да бъда този, който обявява това, особено заглавието”, казва Марая,  отбелязвайки, че албумът е наименуван спрямо “нейни лични преживявания. Той е част от случки и премеждия, които съм имала, почти през целия си живот”.

Марая Кери с албум изненада

Марая Кери специално за Billboard

Честите сътрудници на певицата, Родни Джъркинс и Дюпри, се завръщат за албум № 14. Но списъкът на хората, участващи в него е далеч по-дълъг, включващ  производители, като Hit-Boy и Mike Will Made It. Гости, като Wale, Nas и Trey Songz и дори участие от ветерана аранжор – Larry Gold и The Love Unlimited Orchestra. Има също така и “специален гост-звезда, който не ми е позволено да разкрия”, дразни Кери.

Въпреки скорошните коментари на Andy Cohen Bravo озаглавени:  “Гледайте какво се случва на живо”. (“Ако това щеше да бъде последният ми албум, хората ще чуят всичко, което е необходимо да чуят”), Кери не иска да напуска музикалния свят в скоро време.

“Винаги ще правя музика. Когато казах, че това може да бъде последният ми албум беше, защото утрешният ден не е обещан на никого”.

В новия албум на певицата можем да очакваме нови страхотни балади и много завладяващи темпо бийтове. Марая дори мисли за скорошно завръщане в телевизията, след участието си в музикалния формат – “American Idol”.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.