Марая Кери със спиращо дъха ново видео

15.02.2014

Марая Кери със спиращо дъха ново видео Марая Кери блести отново в цялата си светлина. Това се случва в направо спиращото й дъха ново видео към „You’re Mine (Eternal)“.  Новият сингъл е от предстоящия албум на поп дивата – „The Art of Letting Go“, който ще се появи на музикалния пазар на 06 май.

„You’re Mine (Eternal)“ е красива, романтична балада, произведена от Родни Джъркинс. Марая ни предоставя сладки вокали в стихове, хипнотизира ни в припева и песента завършва доста шеметно, точно в последните секунди. Ремикса й с Trey Songz е също доста солиден! Те звучат добре заедно.

Марая Кери със спиращо дъха ново видеоВидеоклипът е режисиран от The Indrani. Той е бил заснет в El Yunque National Forest, Пуерто Рико.

В него разкошната топлес Марая, пее срещу буен фон, докато тя мисли за мъжа си, изпълняван от голия до кръста RnB певец Trey Songz.

„Искам да се махна от тези така романтични моменти, които имаме за Денят на влюбените“, казва вечната Марая при Sway по MTV.

Видеото ще има също и ремикс версия с Trey, а неговата премиера беше в петък по BET – “106 & Park”.

Автор: Божана Паскалева

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването