Marteen&Daze с нова песен

„Няма начин“ да не видите новото видео на Marteen & Daze

14.05.2014

Видеото към песента „Няма начин“ на Marteen&Daze ще бъде запомнено в историята на българската музикална сцена като първото към хип-хоп парче, заснето с подкрепата и съдействието на БАН. Изпълнителите, нашумели с песента “Между нас”, превърнаха Ботаническата градина на БАН в снимачна площадка.

„Повечето от актуалните изпълнители, търсят комерсиални ситуации и места, на които да заснемат видеата си. В крайна сметка, една от функциите на музиката е да образова, в такъв случай няма по-добро място от Ботаническата градина на БАН. Ако някой не я е виждал на живо, да си пусне новото ни видео.“ – шегуват се изпълнителите. 

„Няма начин“ да не видите Marteen & Daze с ново видео Видеото е дело на Gold Grippin и оригиналната идея да потърсят подкрепата на БАН също е тяхна заслуга. „Bedroom Premium Club“, бе домакин на промоцията на сингъла,а сред гостите на събитието бяха хитовият изпълнител Pavell, Боби Ваклинов от Господарите на ефира, Иги Андровски и DJ Nikka, No comment, Rudi&Kukushev, Boyana и др. Няма начин на Marteen&Daze Marteen&Daze не бяха единствените участници в събитието. Под светлината на прожекторите попадна N.A.S.O, който беше домакин на събитието, DJ Bugs както и момичетата от балет „Fame“.

Етикети:

За автора

Списание VIP