От Mansory пипнаха и Maserati Ghibli

Тунерите с поредно впечатляващо "бижу"

09.11.2015

Едва ли има привърженик на тунинга, който да не е чувал за името “Mansory”, но все пак ще кажем за хората, които не се интересуват чак толкова много от допълнителното „напомпване“ на автомобилите, че това е „гараж“, който е посещаван от безброй много суперколи, които са си тръгвали със съвсем нова визия: нови спойлери, дифузьори, сплитери и брони и т.н. А да не забравим и за увеличените конски сили до неузнаваемост, с които се сдобиват „зверовете“.

От Mansory барнаха и Maserati Ghibli

Maserati Ghibli прекрачи прага на известния тунинг гараж на Mansory не защото не е достатъчно красива и елегантна кола, а защото тунерите си разбират от работата и знаят как да я направят още по-впечатляваща. Колата се сдобива с нови сплитери и спойлери от любимия материал на тунерите – въглерод. Също така Ghibli може да се похвали и с новите си чудовищни 22-инчови колела, които определено я отварят доста повече от заводските.

Вижте още: Nissan GT-R Nismo с N-Attack пакет

Предвид нещата, които са „причинили“ на редица други спортни автомобили, промените по Ghibli от дизайнерите на фирмата изглеждат сякаш твърде скромно за тунинг фирма, като Mansory, но може би трябва да имаме на предвид, че от Maserati са осигурили заводска бруталност на автомобила си с името MC Stradale.

Mansory барнаха Maserati Ghibli

Maserati Ghibli от Mansory

Както вече споменахме, от Mansory не се задоволяват само с визуални промени по автомобилите. Мощността на 6-цилиндровият бензинов двигател е увеличена до 480 конски сили, а дизеловият му събрат се сдобива с 310 конски сили. Изненадващото в Maserati Ghibli е, че от Mansory са пощадили автомобила, лишавайки го от типичните лъскави златни елементи, но въпреки това тунерите са свършили страхотна работа по отношение на уникалността и визията на автомобила. Това със сигурност е първият път, за който може да говорим за скромен тунинг от страна на дизайнерите на ателието. Но въпреки всичко им се е получили за пореден път. С нетърпение очакваме следващия „звяр“ прекрачил прага на креативния гараж на тунерите.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването