Мат Деймън е “Марсианецът”

Нов филм

04.10.2015

Мат Деймън показва своето добре изглеждащо тяло, докато стои почти без риза в трейлъра на предстоящия си филм “Марсианецът” .

Мат Деймън е “Марсианецът”, от ноември 2015 в кината

44-годишният актьор играе астронавт, който е смятан за мъртъв след силна буря и забравен от своя екипаж. Всичко това се случва по време на пилотираната им мисия на Марс.

Мат Деймън е "Марсианецът"

Но той е оцелял и се озовава блокиран и сам на враждебната планета. И само с оскъдни доставки, той ще трябва да се справи, заедно с неговата изобретателност, остроумие и дух, за да оцелее и да намери начин да сигнализира на Земята, че е още жив.

Филмът се отличава с изцяло звезден актьорски състав, който включва и Джесика Частейн, Джеф Даниелс, Кейт Мара, Майкъл Пеня, Шон Бийн, Доналд Глоувър, Себастиан Стан и още много други звезди.

Режисьор на „Марсианецът”  е Ридли Скот, а сценарият е дело на Дрю Годар.

Очаква се да се появи в кината през месец ноември.

Гледайте трейлъра му по-долу!

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.