Максим Бехар – съвети за успех

Startup Grind Варна

23.03.2015

PR-експертът Максим Бехар гостува на световния формат за предприемачи StartUp Grind-Varna

Максим Бехар е истинско светило в публичните комуникации и идол за хората работещи в областта.  Той е вицепрезидент на Световната PR асоциация (ICCO), председател на Борда на световния комуникационен форум в Давос, Швейцария, лектор в много световни университети, автор на три книги, като английската версия на „Поколението F”  достига на четвърто място по продажби в Amazon.com.

В края на 1994 г. решава, че след близо 20 години в журналистиката е време да опита нещо по-различно. Идеята за рекламна агенция идва спонтанно. Наема малък апартамент в блока, в който живее и започва сам. Компанията М3 Communications от един единствен служител, по последна информация се разраства до 50 човека, като в групата, във всички офиси работят над 110 човека.

Максим Бехар - съвети за успех от една легенда

Снимка: maximbehar.com

През 2007 г. M3 Communications Group, Inc. достига финала в категорията „Най-добра PR агенция в света“ на The Stevie Awards –  международен конкурс, известен още като „Оскар“ за бизнеса. През 2011 The Holmes Report обяви M3 Communications Group, Inc. за най-добрата консултантска компания в Източна Европа. (Уикипедия)

През 2003 г. основава M3 Communications College – първият и единствен лицензиран колеж в България за публични комуникации, асоцииран с Manhattan Institute of Management, Ню Йорк.

Максим Бехар е почетен консул на Сейшелите в България и почетен гражданин на родния си град Шумен.

На 27.03.2014г. (петък), в 18:30 ч., в Beehive Co-working Space (“Ген. Колев” 54, ет.6) ще се проведе третото от 12-те тематични събития от международното издание Startup Grind. В рамките на няколко часа основателят на една от най-големите PR компании в България, ще сподели опита си и ще разкаже как преодолява предизвикателствата по пътя към успеха.

Максим Бехар - съвети за успех от една легенда

Снимка: maximbehar.com

Международната инициатива Startup Grind има за цел да мотивира и образова млади хора с бизнес идеи, както и стартиращи компании. Утвърдени имена в предприемачеството споделят собствения си опит и разказват как са стартирали своя професионален път и как са стигнали до мястото, на което са в момента.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.