Новият McLaren 625C е на лице

Добре познатият McLaren, но с малко орязана версия…

02.10.2014

Важно нещо, което трябва да отбележим е, че това не е нов McLaren, а орязана версия на 650S, предназначен за малко по-различни пазари. Най-вероятно повечето от феновете на марката очакват, че всяка следваща версия ще идва с още повече мощност и още по-малко килограми, но това не е съвсем така. Това е подход на Lamborghini, но не и на McLaren.

Представяме ви олекотената версия на 650S – McLaren 625C

Както вече подразбрахте, McLaren 625C е скопената версия на 650S, а името подсказва, че мощността на автомобила ще е 625 конски сили.

McLaren 625C

McLaren 625C в компанията на McLaren Roadster

Освен, че мощността е намалена, има промени и по шасито на автомобила. Настройките на амортисьорите са променени, а инженерите на McLaren гарантират, че автомобилът предоставя „най-изчистеното усещане в McLaren, създавано до днес.“ Те гарантират, че автомобилът вози доста по-меко, за разлика от други спортни возила.

Вижте още: McLaren Special Operation

Въпреки, че от компанията са пуснали в отпуска някой друг кон, това не значи, че колата не е достатъчно мощна – нужни са й 3,1 секунди, за да достигне до 100 км/ч. Максималната скорост е 333 км/ч. Хубава цифра, нали? Дали е нарочно?

Както вече споменахме, този автомобил е предназначен за различни пазари от 650S, а именно да бъде продаван в Източна Азия, както и на други места, които за момента са пазени в тайна от специалистите по продажбите в McLaren.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването