McLaren 650S от FAB Design

Тунерите са подготвили нов спортен пакет за суперавтомобила

06.07.2015

McLaren 650S се сдоби с нов спортен пакет, благодарение на тунерите от FAB Design. Суперавтомобилът е получил нов аеродинамичен бодикит с предни и задни спойлери и странични прагове. Други новости около „звяра“ са по-големите въздуховоди в предния сплитер, както и новият карбонов покрив.

McLaren 650S с нов спортен пакет, благодарение на тунерите от FAB Design

Тунерите явно са преценили, че 700 конски сили са някак си малко за 3.8-литровия V8 двигател с две турбини и са осигурили допълнителни 50 к.с., благодарение на поръчковата спортна изпускателна система. Максималният въртящ момент също е барнат, като от 678 е увеличен на 722 Hm. Тези не чак толкова големи промени са съкратили времето за ускорение на автомобила от 0 до 100 км/ч до 2.8 секунди. McLaren 650S развива от 0 до 200 км/ч за едва 7.7 секунди, което определено е голям кеф за маниаците на високи скорости.

Вижте още: Ford Mustang се завръща в Европа

McLaren 650S от FAB Design

McLaren 650S

От FAB Design не са забравили да барнат и джантите, като са добавили 20-цолови EVOLUTION алуминиеви джанти обути в Dunlop с размери 275/35 ZR20 отпред и 325/30 ZR20 отзад. За съжаление в момента не може да ви покажем снимки от интериора, но предполагаме, че ще е доста по-луксозен от базовия модел с алуминиеви педали и доста повече карбонови елементи.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването