McLaren 720S е вече тук!

Автомобил, спиращ дъха на всеки любител на спортните автомобили

12.03.2017

На автомобилното изложение в Женева McLaren официално разкри наследника на модела 650S. Новото „бижу“ на компанията носи името 720S и е с по-мощен двигател, по-ниско тегло и по-добра аеродинамика.

McLaren 720S – изящен и красив, спиращ дъха на всички фенове

Звярът е със задвижване, идващо от обновен 4-литров V8 мотор с мощност от 720 конски сили с въртящ момент на колелата от 770 Hm. Внушителните подобрения по аеродинамиката пък спомага за по-голямото притискане на суперколата към асфалта и по-доброто охлаждане на двигателя.

Вижте още: McLaren 650S от FAB Design

В задницата на автомобила е разположено активно антикрило, което играе много важна роля в завоите и правите отсечки при пълна газ и при по-остро спиране. Окачването също е претърпяло сериозни корекции с цел олекотяване и намаляване страничния наклон на шасито.

McLaren 720S е вече тук!

McLaren 720S

McLaren 720S може да оперира в три режима на движение: Comfort, Track и Sport, като чрез специално отделен бутон може да се активира и режим, подпомагащ дрифтирането, което е страхотна новина за всички, обичащи този спорт.

Автомобилната компания ще приема поръчки за модела в началото на май тази година, като цените на суперавтомобила ще бъдат средно с около 5% по-високи от тези на 650S, което също е добра новина за всички фенове на марката.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването