McLaren Special Operation

03.05.2014

McLaren Special Operation McLaren Special Operation или на кратко MSO са пичове, които са решили, че външният вид на новия McLaren 650S е някак си скучен. С малко нелакирани въглеродни нишки и всички възможни глезотии за платежоспособни клиенти, от „скучен автомобил“, 650S се превръща в истински звяр.

Представяме ви McLaren Special Operation 650S 

От тунинг фирмата добавят нов карбонов заден дифузьор и спортни прагове с надписи MSO. Автомобилът е покрит със специална боя металик, по позната като Agrigan Black. Тази боя придава на автомобила ефект, че все едно не е боядисван или лакиран. Благодарение на червените метални нишки, които са монтирани на различни места по автомобила той придобива страхотно драматичен ефект, като променя цвета си под различни ъгли и придава страхотен контраст благодарение на матираните карбонови акценти.

Модифицираният звяр на McLaren Special Operation

Едно от интересните промени на момчетата от MSO са праговете, които заемат цялата дължина на автомобила, по един доста „ненатрапчив“ начин. Този дизайн вече беше забелязан и в 650S, както и в Spider. Това далече не е краят на тунинг пакета. Двигателят също е подобрен с лъскаво черен капак, като момчетата не са забравили да матират всички карбонови части по него.

Модификацията на 650S

Поръчковият облик на звяра на McLaren Special Operation 650S Coupe Concept се е сдобил и с нови черни, елегантни лети джанти на Pirelli P Zero Corsa, които отварят облика на автомобила още повече.

А, за малко да забравим и за едно от най-готините подобрения. Спортните седалки също са карбонови, като са взети от състезателния McLaren P1.

Признайте си, че вече се замислихте поне над 100 пъти как да се сдобиете с този невероятен автомобил, нали?

Автор: Иван Караиванов

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването