Меган Трейнър и номинациите за Грами

16.01.2015

Меган Трейнър е „абсолютно ужасена“ за наградите Грами, които ще бъдат раздадени през следващия месец.

Меган Трейнър и номинациите за Грами – какво вълнува младата певица

21-годишната изпълнителка на хита  „All About That Bass“ е номинирана два пъти за предстоящата церемония, която ще се проведе на 8 февруари. Основната емоция, която певицата чувства в момента очевидно е страх.

„Ужасена. Абсолютно ужасена!“, казва тя, когато от Access Hollywood я попитаха как се чувства. „Не знам какво да облека. Не съм си избрала още тоалета. Мисля да съм с рокля, може би? Да не говорим за грима и косата“.

Меган е в надпреварата за запис на годината с албума си „Title“, както и с песен на годината за „All About That Bass„. Закачливото заглавие продаде шест милиона копия по целия свят и е водещ сингъл от албума.

Меган Трейнър и номинациите за Грами

Снимка: mtv

Но русокосата красавица се надява по-късно тя да бъде запомнена с песни, по-различни от тази и най-новия й хит „Lips Are Movin“.

„Може би няма да бъда само Bass момиче или момичето Lips. Хората, често възкликват „О, ти си момичето Бас и Устни?“, с усмивка добавя тя.

Меган също сподели, че е голям фен на Бионсе и каза, че е фен на музиката й. Говорейки по темата, новата звезда бликна да хвали поп богинята.

„Тя дойде при мен, държа за ръката и ми каза, че обича музиката ми. Бионсе ми сподели още, че дъщеря й и тя слушат песните ми всеки ден и танцуват на тях.“, обяснява Меган.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.