Mercedes C400 – LORINSER

Един истински шедьовър на тунинг фирмата

08.05.2015

Може да се повторя, но отново ще споделя с вас, че не съм фен на Mercedes, ама никак! Но това е втората ми статия за немския автомобилен гигант в рамките на 10 дена и май започвам да се замислям, защо толкова не ги харесвам тези возила. Като се замисля Mercedes GT 4 доста ми допадна като дизайн, а сега попадам и на този звяр – Mercedes C400 4MATIC на LORINSER.

Май е време да започна да си променям лека по-лека мнението за Mercedes, а приятели? До тук с моята дилема, време е да ви представя нещо уникално, което е изработка на тунерите от LORINSER.

Представям ви Mercedes C400 – LORINSER. Истински шедьовър на изкуството!

На пръв поглед Mercedes C400 няма кой знае какви качества, че да привлече окото на най-запалените тунинг маняци. Това не може да го отречем и мисля, че ще се съгласите на 100% с моето мнение. До тук добре, но не и когато се намесят тунерите от LORINSER. Дизайнерите на тунинг фирмата определено не си поплюват и знаят как да превърнат един не чак толкова атрактивен автомобил в истински шедьовър на изкуството, който няма как да не бъде оценен позитивно.

Mercedes C400 – LORINSER

Mercedes C400 – LORINSER

C400 LORINSER е оборудвана със спортно окачване, нова черна радиаторна решетка, която доста отваря визията на автомобила и 5-лъчови алуминиеви джанти, които го правят да изглежда още по-красив. Новото бижу на LORINSER е оборудван със задължителната спорна изпускателна система с четири накрайника, а под капака си звярът крие 3-литров V6 двигател с мощност от 389 к.с и 580 Hm. Тунерите са увеличили конете с 56 за разлика от стандартния модел.

За момента това е цялата предоставена информация от тунерите, които отказват да разкрият повече подробности относно динамичните характеристики на „шедьовъра си“, но сме сигурни, че автомобилът ще бъде доста по-бърз от стандартния Mercedes C400, който ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,3 секунди и развива максимална скорост до 250 км/ч.

Mercedes C400 с уникален тунинг проект

Mercedes-Benz C400 от LORINSER

Е, скъпи приятели. Май наистина е време да променя мнението си за Mercedes. Какво ще кажете?

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването