Новият Мерцедес Е-Клас Купе

Официалната премиера на модела ще е в Детройт през 2017

15.12.2016

Мерцедес-Бенц показаха новия член в семейството си – Е-Клас купе. Автомобилът ще дебютира официално по време на автомобилното изложение в Детройт през 2017 година.

Мерцедес Е-Клас Купе дебютира през 2017-та в Детройт

Ако дизайнът на автомобила ви се струва познат, то причината за това е решението на дизайнерите на немския концерн да заложат на вече познатите форми на Ц-Клас купе и С-Клас купе. Естествено инженерите са съобразили пропорциите с размерите на средния модел в основната гама на германския производител.

Вижте още: Mercedes с предстояща хиперкола

Високотехнологичният интериор на Е-Клас седан е намерил място в купето, заедно с двата си огромни дисплея, служещи за информация на водача и инфотейнмънт системата. Купето ще бъде предлагано и в цели 64 различни цвята – поне така обещават немците.

Новият Мерцедес Е-Клас Купе

Интериор на Е-Клас купе

На различните световни пазари, моделът ще се предлага с богато разнообразие от дизелови и бензинови турбо мотори, като основния модел на гамата се очаква да се превърне версията Е400 с 3.0-литров V6 бензинов агрегат.

Продажбите на модела ще стартират от лятото на следващата година, а в Детройт ще станат ясни и всички останали подробности, като цена и допълнителни модификации за модела.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването