Mercedes S-Class Кабрио

След 44 години отново виждаме S-Class Кабрио

11.09.2015

Преди 44 години бе последният модел от серията “S” на Mercedes без покрив или по-скоро Mercedes 280 SE. През тази година се слага край на тази 44 годишна „суша“ ако може така да я наречем, като Mercedes S-Class кабрио бе официално представен. Дебютът пред публика ще бъде на автомобилния салон във Франкфурт този месец. Покривът е изработен от мек материал и се състои от три части, като се отваря за малко под 20 секунди.

След 44 години немският гигант представи новата S-Class Кабрио

По дизайна на автомобила няма кой знае какви разлики с този на купето, като може да кажем, че най-голямата промяна в интериора е системата Thermotronic, която има за цел да осигури комфортна климатична атмосфера на пътниците без значение от това дали покривът е пуснат или не.

Mercedes S-Class Кабрио дебютира във Франкфурт

Стилен и елегантен

Air Balance системата осигурява няколко типа аромат за салона, а пакетът Warmth Comfort се грижи за отоплението на седалките, подлакътниците и волана. От Mercedes са се погрижили за удобствата на пътниците, като още се предлагат автоматична ветрена защита AirCap, както и отопление на врата AirScarf. Едва ли някой се съмнява, че от Mercedes ще направят всичко възможно, за да задоволят и най-дребния детайл за комфорта на пътниците.

Вижте още: Mercedes C400 – LORINSER

Mercedes S500 кабрио е базовият модел в серията, като разполага с 4.7-литров V8 агрегат с мощност от 455 конски сили. По-мощните версии са S63 AMG и S63 AMG 4MATIC кабрио. Те са оборудвани с Twin-Turbo 5.5 литра V8 агрегат и мощност от 585 конски сили. Моделът 4MATIC ускорява от 0 до 100 км/ч за малко под 4 секунди, а максималната скорост на автомобила е 250 км/ч.

Появи се първата S-Class Кабрио след 44 години

Елегантния интериор на S-Class кабрио

Автомобилът ще бъде наличен за доставка в първите месеци на 2016 година. Определено S-Class кабрио се завръща с пълна сила и е готов да задоволи и най-малките прищевки на капризните шофьори.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването