Месечен хороскоп август 2014

31.07.2014

Ето, че навлизаме в последния летен месец. Синоптиците обещават слънчево и горещо време за периода, идеално за плаж, но какво ли ни вещаят на нас звездите.

Месечен хороскоп август 2014

ОВЕН

През първите 15 дни от месеца ще сте изцяло ангажирани с дома и семейството си. Много вероятно е да прекарате известно време в бащиния дом, в близост до любимите хора. Така първото шестмесечие е свързано с приятни срещи и разходки, както и нови запознанства особено след 13.08.14. Необвързаните може да срещнат интересен човек и да се влюбят, а семейните да се порадват на децата и романтична обстановка. Може би единственото нещо, което би ви притеснило през август, ще са парите, имотите, проблемите на близките. Бъдете малко по-пестеливи и вежливи в идните дни. Новолунието на 25.08.2014 предлага нови професионални възможности, както и нов начин на живот и развитие.

ТЕЛЕЦ

За вас месец август се очертава доста напрегнат. Имате усещането, че се движите по едно „опънато въже“, което всеки момент е готово да се скъса! Много вероятно е в края на месеца да се скарате с хора от близкото ви обкръжение и да изживеете едно разочарование от настъпилата ситуация. Затова пък за съчувствие, утеха и помощ може да разчитате на близките си и приятелите. Свързани с дома ситуации, като наследство или един имот, са в основата на всичките ви проблеми. След 10.08.2014 ще намерите много отговори около това и като че ли, решението е да насочите енергията си в съвсем друга посока. След 15.08.2014 дните ви ще са изпълнени с флирт и различни развлечения така че ще намерите реванш за проблемите си.

БЛИЗНАЦИ

От началото и до средата на месеца ще сте ангажирани с множество срещи. Приятели и близки хора ще ви канят на различни мероприятия и развлечения. Малка разходка или почивка с тях ще ви се отрази чудесно! Финансите ви през този период също ще са в добро състояние, така че може свободно да планирате летния си отдих. Независимо, че по-голямата част от вниманието ви ще е отново насочено към работата. Добър период е и за да вземете окончателни решения относно здравето, външния си вид, начинът на живот и труд, с цел вашето по-добро състояние. Пълнолунието на 10.08.14 ще ви направи силно романтични и влюбени. След 16.08.14 въпроси касаещи семейството ви намират отговор. Много вероятно е след Новолунието на 25.08.14 да вземете решение да се преместите в нов дом или да се сдобиете с нов съжител, съквартирант/ка.

РАК

Венера до 12.08.14 ще направи дните ви романтични и щастливи. Вие ще омайвате хората с външния си вид и поведение. За необвързаните това е много силно еротичен летен месец. Семейните пък ще се порадват на малко повече хармония и спокойствие след напрежението, което изживяха през изминалия период. В началото на месеца сте силно емоционално завладени и много вероятно е около Пълнолунието на 10.08.14 да поемете един риск, който ще ви излезе малко „скъп“ за в бъдеще. Затова обмислете всичко много добре и внимателно преди да се решите! След 15.08.14 ще настъпи едно притеснение около връзките ви с близките. Ще сте много по-реалистично настроени отколкото в началото на месеца, а това може да доведе и до разочарование в някои отношения. Очаквайте изненади и нови запознанства в края на месеца.

ЛЪВ

С Марс в зодията Скорпион се очертава един много ангажиращ месец. Внимавайте с поведението и силния си порив за промяна! Възможно е да не сте особено обективни по въпроси, свързани с дома и семейството ви. Още в самото начало Меркурий навлиза в зодията Лъв и дните ви се изпълват с много движение, срещи и информация. Желанието ви за смислена връзка ще се засили около Пълнолунието на 10.08.14. Семейните ще се сблъскат с отрицателните черти в брака си, а необвързаните ще са малко мнителни към настоящия си интимен партньор. С навлизането на Венера, също в зодията Лъв, след 13.08.14 ще бъдете особено очарователни и завладяващи за околните. Така нови връзки ще се появят в живота ви, а това ще ви промени изцяло!

ДЕВА

Началото на месеца е свързано с много настроение и срещи с приятели. Ежедневието ви е изпълнено с множество ползотворни ангажименти независимо, че това ще ви остави малко време за почивка. Меркурий в зодията Лъв няма да ви прави особено открити в мислите ви спрямо околните, но може би по този начин ще планирате по-добре бъдещето си. Пълнолунието на 10.08.14 ще ви накара да потърсите по-смислени професионални предложения и връзки. Повече действие и ясни решения предприемате след 16.08.14 с навлизането на Меркурий във вашата зодия. Това е най-добрият период за вас, за да подпишете трудови договори, да пътувате, да се договорите за каквото и да било. Така или иначе с Новата Луна на 25.08.14 във вашата зодия е началото на един напълно обновителен период в живота ви.

ВЕЗНИ

Професионалните ви ангажименти през този месец ще бъдат осъществени по най-добрия начин. Навлизате в период, когато ще ви е трудно да контролирате финансите и силните емоции. Желателно е да избягвате да вземате решение под тяхно влияние особено когато става въпрос за пари. Без да разберете може да ви „избяга“ голяма сума от пари! Първите 15 дни на месец август са изпълнени с множество разговори с ваши близки и любими хора. Обстановката е значително положителна и обновена в отношенията ви с тях особено след Пълнолунието на 10.08.2014. Но не може да се каже, че сте напълно спокойни. Имате усещането, че не ви разбират достатъчно ясно.

СКОРПИОН

Началото на месеца започва с малко повече напрежение, което произтича от арогантно ви отношение спрямо другите. Разговорите с хора, притежаващи някаква власт е възможно да стигнат до сблъсък, затова постарайте се да уредите проблемите си с държавните институции по най-добрия начин и да снижите тона, ако искате да сте печелившите в този спор. В личен план намирате повече разбиране, но вътрешното ви напрежение от създалата се ситуация, няма да ви остави в покой. Пълнолунието на 10.08.2014 ще покаже всичките отрицателни черти в професионалния ви и семеен живот. Но преодолявайки тези кризи в края на месеца, ще успеете да си възстановите загубеното самочувствие и доверие.

СТРЕЛЕЦ

Последният месец на лятото ви намира малко изморени и напрегнати по една или друга причина. До средата на август ще имате възможността да обсъдите един план-мечта или пътуване в чужбина, както и въпроси свързани с близък и любим човек, намиращ се там. За съжаление има нещо, което действа в сянка от вас и е възможно да ви възпрепятства и създаде усложнения при вземане на решение. Ако искате да започнете нещо ново, направете го тайно, така ще спечелите. Пълнолунието на 09.08.14 ще ви насочи към една наистина оригинална идея. Само не се отдавайте изцяло на силен ентусиазъм. Новолунието след 25.08.2014 дава ход за действие за всичките ви планове свързани с дома и работата.

КОЗИРОГ

Напрежението от последните осем месеца отшумява. Марс, който беше основната причина за това излиза от зодията Везни и се отправя към Скорпион, което е много по-добра позиция за вас и обществените ви връзки. Заобиколени ще бъдете от приятели и ще получите много повече предложения за участие в групови мероприятия и обществени проекти. Около Пълнолунието на 09.08.14 ще се почувствате притиснати финансово и няма да знаете как точно да действате. Новолунието след 25.08.2014 обаче ще ви накара да вземете решение за едно далечно пътуване или да реализирате един голям творчески план-проект.

ВОДОЛЕЙ

Марс през този месец преминава в зодията Скорпион и бъдещето на работата и бизнеса са основните ви теми за разискване. Възможно е да се окажете в „задънена улица“ или пък да се увеличат ангажименти ви, но за същите пари, което ще ви изнерви. Така създаденото напрежение между дома и работата, автоматически ще се увеличи. Независимо от всичко ще успеете да наложите името и уменията си! Хармония и равновесие във взаимоотношенията очаквайте след 13.08.14, както и нови лични или професионални запознанства и предложения. Новолунието на 25.08.14 ви напомня за финансовите ви ангажименти и задължения и ще трябва да предприемете нещо ново в тази насока!

РИБИ

До 12.08.14 ще се чувствате силно емоционално заредени и въодушевени. Компанията на близките и любими хора ще ви радва особено. През този период ще направите планове за едно голямо пътуване или ще се готвите да посрещнете хора от далеч. Други пък ще се насочат към реализацията на нови духовни и творчески идеи. Само Пълнолунието на 10.08.14 ще ви намери малко замислени и затворени. След 16.08.14 Меркурий ще засили общуването и информацията с вашите сътрудници, близки и семейство. Новолунието на 25.08.14 може да ви срещне с нов интимен партньор или нов съдружник-колега. Ще трябва обаче от самото начало да сте наясно какво именно търсите в живота и работата, за да не се разочаровате след това!

Астролог: М.Михайлова

E-mail: mmil73@hotmail.com

Етикети:

За автора

Списание VIP