Месечен хороскоп май 2014

01.05.2014

Месечен хороскоп май 2014

Интуитивно разбираме, че за да успеем в живота ни трябва здрава семейна, морална и материална основа, която се постига с последователност и упорит труд.

Дошло е време да поправим и финансовия хаос около нас.

 

Месечен хороскоп май 2014 – какво да очакваме през един от най-хубавите пролетни месеци.

 

ОВЕН – началото на месеца започва с  развръзката на едно Слънчево затъмнение в Телец и един ретро Марс (до 20.05), което ще рече – енергията и настроението ви ще се възстановят чак след след 20 .05. Добрата новина е, че Венера след 04.05 за около месец ще гостува във вашата зодия. Тя ще подобри самочувствието ви и ще ви направи еротични, забележителни и по-решителни във вземането на окончателни решения относно интимните ви връзки и финанси. От 08-29.05 Меркурий, в зодията Близнаци, ще направи ежедневието ви изпълнено с множество срещи, контакти и пътувания на кратки разстояния. На 24.05 с доброто планетно съчетание между Юпитер и Сатурн ще стабилизирате и разясните един  процес и въпроси свързани с душевни, семейни и икономически терзания. Вече виждате ясно своите ангажименти и отговорности, които ще решите по най-добрия начин, с помощта на добрата случайност.

 

ТЕЛЕЦ – началото на май започва с множество разговори и срещи, за да може да разрешите случки и ситуации от изминалия месец. Не може да се каже, че през идните 30 дни ще се почувствате емоционално приповдигнати. Много вероятно е един любовен роман или лична връзка да ви затруднява по един или друг начин. Ще предпочетете да се оттеглите и някак усамотите. Още в самото начало ще ви вълнуват изцяло финансови проблеми. Около 14.05.14 ще помислите сериозно върху едно сдружение или въпроси около един проект, свързан с общи усилия. След 20.05.14 неприятностите ви приключват и вие може да си отдъхнете, като оставите в миналото всичко онова, което ви причинява болка.

БЛИЗНАЦИ – в началото на месец май се опитвате да възстановите силите си, които са  на своя предел. След 20.05.14 ще се почувствате много по-добре. Разчитайте на приятелите си и на всяка свободна минута, за да си отдъхнете и да се освежите. От 08-23.05 Меркурий, вашият управител е в зодията ви, така че връзките, движението и мислите ви ще са в много добра форма. Добрата комбинация на Юпитер със Сатурн около 24.05.14 ще ви помогне да възстановите финансовото си състояние и оптимизъм. Настъпва пълна промяна за личностна изява и нов начин на живот, особено след 28.05 с Новолунието във вашата зодия.

 

РАК – постепенно напрежението от миналия месец намалява и душевното ви равновесие се нормализира. В началото на май  разговорите с приятели и близки, ще ви се отразят много добре. Много вероятно е някои хора да са забелязали вашите таланти и възможности и по този повод да ви направят много добри предложения. Така след 04.05.14 професионалното ви развитие ще поеме нагоре, а за онези които си търсят работа, ще попаднат на добри условия и възможности. След 14.05.14 с Пълнолунието в зодията Скорпион се очертава един силно еротичен период, само дето резултатите от които няма да са никак   ясни! След 20.05.Марс ще директен в своето движение, което ще допринесе за намаляване на семейното ви и душевно напрежение. Добрата комбинация на Юпитер със Сатурн(24.05.14) ще ви покаже, че имате още много поводи, за да се чувствате добре и за да продължите да мечтаете. Новолунието в края на месеца ще ви направи малко затворени и дълбоко замислени върху бъдещите ви проекти и цели в живота, но това е силно належащо!

 

ЛЪВ – напрежението от края на април постепенно отшумява. С помощта на Венера от зодията Овен (04.05.), самочувствието випоетапно ще се завиши и отново ще започнете да правите планове за бъдещето си, както и за едно далечно пътуване или сериозно философско обучение. Ще трябва обаче да сте внимателни в постъпките и решенията, които вземате, защото непредвидените препятствия стоят на пътя ви! Вероятно е след 20.05. картината за настоящата ситуация да е много по-ясна, защото Марс вече няма да е ретрограден и ще станете по-смели и решителни. Трудности ще има около 15.05. С Пълнолунието в Скорпион стари домашни проблеми изплуват на повърхността. Душевен дискомфорт разваля настроението ви, което ще ви накара да се почувствате объркани. Решения и възможности получавате чак след 24.05. Свързани са с нови запознанства и бизнес предложения.

 

ДЕВА – месец май започва с познатите парични затруднения. Запазете самообладание, защото след 20.05 нещата ще се раздвижат и оправят. Марс вече ще е директен и това ще ви направи по-смели и решителни в действията ви. Периодът 08-29.05 ще е характерен с разискването на теми около работата и финансите, свързани с трети лица или вашия съпруг, или съдружник. Този път обаче ще може да стигнете до някои решения. Възможни са и малки приходи, но и неочаквани разходи! Избягвайте сблъсъците на сантиментално ниво или прекалената сексапилност. Това отблъсква  и не привлича!

Бъдете внимателни към разходите, които ще направите, за повдигнете самочувствието си. Може да са прекалени и след това да съжалявате. Пълнолунието около 14.05 ще очертае края на един начин на живот и началото на друг. Дните около 24.05 ще затвърдят усилията ви, свързани с група от хора и общи проекти, което ще е повод за много задоволство и удовлетворение. Новолунието след 28.05 ще ви разкрие нови професионални хоризонти и възможности. Хора от висок ранг в обществото ще ви подадат ръка. Желая Ви Успех и на добър час!

 

ВЕЗНИ – в началото на месец май се опитвате да съберете силите си. Напрежението на април ви се отрази и на здравето. Възможно е още да чувствате тежест и трудности в ежедневието си , но това ще е така само до 20.05. След това нещата постепенно ще намерят своя път. Дните след 24.05 ще ви зарадват с един материален или морален(признание) подарък. Новолунието на 28.05 ви помага да прокарате идеите си, да се срещнете или разговаряте с хора намиращи се надалеч.

 

СКОРПИОН – развръзката окοло вашия брак, връзка или съдружие ще е тема номер 1 в началото на месеца. След 20.05. Марс престава да е ретрограден и много тайни излизат на повърхността. Краят на месец май е много добър за вас. Вероятно е да сключите добра сделка с хора намиращи се надалеч или да се подготвите за среща с тях.

 

СТРЕЛЕЦ – може месец май да започва с неуредиците в живота ви, като остатък на проблемите от април, но в сантиментален план ще се чувствате много по-добре. Това е така , защото Венера, от зодията Овен, ще ви даде  повод за много еротични срещи и разговори. Възможно е да започнете един любовен роман съвсем неочаквано, но по всяка вероятност не за дълго! Семейните ще изгладят взаимоотношенията си и отново ще се радват един на друг! Средата на месец май и Пълнолунието около 14.05 ще ви създадат необходимостта да се оттеглите на спокойствие и разтоварите психически от многото шум около вас. Това обаче няма да е за дълго, защото след 20.05. Марс спира ретро-движението си и общественият ви живота отново се завръща към засиленото си старо темпо. Краят на месеца завършва със силната нужда от един истински брачен или професионален партньор.

 

КОЗИРОГ – напрежението от месец април постепенно отстъпва на приятното пролетно настроение. Повече развитие в делата си може да очаквате след 20.05, когато Марс ще промени ретро движението си. Около 04.05. ще имате възможността да сплотите разклатените си връзки в семейството, което ще ви накара да си отдъхнете. Срещи с приятели и проекти около един творчески план ще ви накарат отново да се почувствате в свои води. Определено може да разчитате на приятелите си около 14.05. След 24.05 ще можете пък с помощта на влиятелни хора да направите от мечтите си реалност.

 

ВОДОЛЕЙ – пролетта добре ви се отразява на настроението, но делата ви не се развиват така , както бихте желали и това ви измъчва! Отпуснете се за известно време и не си поставяйте високи цели именно сега! Не е време за новости! Радвайте се на творческия си заряд и любовта на един обожател. Възможно е през периода (08-23.05) да имате интересно запознанство или значително творческо развитие, което за в бъдеще ще изиграе важна роля в живота ви. Трудностите в дните около 14.05, са свързани с  работата и бъдещето ви кариерно развитие, като цяло обаче ще имате сложни дни! Възможности за решение и преразглеждане на всички тези въпроси ще имате чак след 20.05., когато Марс ще спре да е ретрограден.

 

Астролог: М.Михайлова
E-mail: mmil73@hotmail.com

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.