Месечен хороскоп – септември 2014

31.08.2014

С идването не месец септември, тъжно ни навяват мислите за края на лятото. А и така както синоптиците вещаят дъждовна първа седмица на месеца, съвсем ще ни стане едно такова носталгично за топлите дни.

Може и времето за плаж да е към края си, но пък какви ли други интересни неща ни чакат за началото на есента. Нека видим какво са ни намислили звездите.

Месечен хороскоп – септември 2014

ОВЕН

Началото на септември е продължение на приятните емоции от август. С течение на дните обаче, обстановката става по-сериозна. През периода 03-27.09.14 ще трябва да вземете сериозни решения относно личните ви или професионални връзки. Хубавото е, че Венера след 06.09.2014 ще ви предостави нови възможности в любовта, работата и финансите. Дните ви ще се изпълнят с малко повече хармония и сигурност. Преминаването на Марс в зодията Стрелец след 14.09.14, също ще ви зарежда с желание за повече действие, пътуване в чужбина или за срещи с хора, намиращи се там. Ще се поискате или решите да започнете някакъв вид обучение и да промените живота си,  като цяло. Със сигурност емоционалното ви състояние ще е много по-силно и по-положително. Ще се решите  най-после да се погрижите сериозно за някои свои проблеми, свързани със здравето. Отнася се най-вече за онези, които през изминалите осем месеца имаха такива, а другите ще променят психологията си. Добрата случайност на съдбата около 25.09.14 ще ви изненада много приятно. Една любов, добри новини от децата ви или развитието и реализацията на един творчески план ще са едни от сценариите, които ще ви радват особено.

ТЕЛЕЦ

Този месец е по-добър от август, но започва с трудности около създалите се проблеми във взаимоотношенията ви на работа, в семейството или с финансите, като цяло. Отговори ще получите чак след 15.09.2014. Със сигурност обаче се насочвате към различен вид споразумение и е възможно да подпишете нов вид договори или семейни документи за наследство. Това ще е и един начин, за да си възвърнете хармонията в семейството. За целта избягвайте да сте твърдо остри и настоятелни. Пълнолунието около 09.09.14 ще ви срещне с добри приятели, които ще ви подкрепят и  настроението ви ще се подобри. Щастливата планетна комбинация между Юпитер и Уран около 25.09.14 ще прокара развитието на един план-проект, свързан със сигурността и доходите на семейството, дома, близките и душевният ви мир. Реализацията му ще подобри бъдещето, както вашето, така и на близките ви.

БЛИЗНАЦИ

Септември е изцяло месецът, който много ще ви допадне, защото през повечето време ще се забавлявате с близки и приятели. Очакват ви нови запознанства и нови планове за бъдещето. След 06.09.14 обновявате дома си и подобрявате отношенията си с близките хора. Възможно е да се почувствате и малко преуморени от създалата се силна, ежедневна програма, но намерете начин да се разтоварвате, защото след 14.09.14 Марс ще добави още малко напрежение, което може да доведе до сблъсък с близки и колеги. Ангажиментите около един брак, едно съдружие ще са безброй много. Но няма как по-друг начин. В края на краищата един ден всичко се възнаграждава!

РАК

През този месец ще трябва да разрешите наболели  въпроси, свързани с дома и семейството. С помощта на добри приятели и съседи, съобщения и пътувания, ще намерите най-доброто по този въпрос. Възможно е около Пълнолунието на 09.09.14, да сте малко повече романтично настроени и да преувеличавате с положителните емоции, затова не избързвайте с радостта за каквото и да било! В края на месеца всичко ще се промени. Разпускайте до 13.09.14, когато ще имате тази възможност, но знайте че след това, ще се захванете здраво за работа! След 25.09.14 може да очаквате истинската радост. Тя е свързана с повече финанси в портмонето ви, като резултат от добрия  професионален избор през този период.

ЛЪВ

Побързайте да се облагодетелствате от присъствието на Венера във вашата зодия през първите 5 дни от месеца, за да изгладите създалите се недоразумения. След това пък ще имате повече късмет в парите и много от вас ще се решат на една смела покупка. Периодът от 03-27.09.14 е много добър за съобщения, пътувания и договаряния. От 14.09.2014 Марс в зодията Стрелец ще ви направи особено сексапилни и оптимистично настроени. Дните около 25.09.14 носят една много щастлива случайност. Възползвайте се! Пътувания и срещи в чужбина ще са свързани с радост, успех и пари.

ДЕВА

Много силен месец за интимния ви живот и творческите планове. С навлизането на Венера след 06.09.14 във вашата зодия, ще трябва до 16.09.14  да сте по-внимателни към  идеализирането на хора и идеи от ваша страна, защото е възможно да останете разочаровани! Не всичко блестящо е равностойно  на злато. След 14.09.14 Марс ще заостри вниманието ви към дома и неговите членове, и повечето от вас ще се “събудят” от красивия сън. Добрата новина идва чак след 25.09.2014, когато получавате една чудесна новина, касаеща работа, ежедневието ви или решението на един здравословен проблем.

ВЕЗНИ

През този месец финансите ви ще са на дневен ред и по-голямата част от енергията ви ще е ангажирана с тях. Избягвайте големите покупки. Не е време за това! До 27.09.2014 Меркурий ще е във вашата зодия, което ще допринесе за по-добрата ви комуникации и разбиране ,което търсихте от известно време. Постигате хармония и спокойствие. Ще имате много срещи, телефонни разгори и движение на малки разстояния. Възможно е една мистична връзка в живота ви или тайна идея, да изиграе много важна роля за вас през този период. След 25.09.2014 поставяте началото на един оптимистичен план, касаещ семейството ви и едно съдружие.

СКОРПИОН

До 13.09.2014 Марс ще остане в зодията ви, което от една страна ще ви прави силни и борбени, но от друга поведението ви ще наподобява един войн, готов на битка във всеки един момент. Положителните емоции идват с Венера след 06.09.2014, когато чарът ви ще се окаже неустоим за много хора. Общественият ви живот ще завиши темпото си и вие ще сте заредени със силни амбиции за бъдещето. Марс и Венера са един “силен коз”, както в любовта така и във всичките ви връзки, касаещи  финансите. Пълнолунието на 09.09.2014 ще ви настрои романтично. Не е изключено един мистичен любовен роман или творчески план да ви донесе дивиденти. Само внимавайте и не  прекалявайте с разходите! Добро и силно начало в кариерата очаквайте след 25.09.2014!

СТРЕЛЕЦ

До средата и на този месец ще има доста задкулисни игри и душевно напрежение. Пазете здравето си. При всички положения обаче през септември ще успеете да реализирате професионалните си намерения. Хора на пост ще ви помогнат, защото ще оценят работоспособността ви. Пълнолунието на 09.09.14 ще завиши чувствителността ви, но и ще погледнете под друг ъгъл на всичко около вас, по духовно и по-благородно. След 14.09.14 с навлизането на Марс във вашата зодия, никой не би спрял назрелият се ентусиазъм във вас. Това е началото на един ползотворен и творчески период, през който ще може да осъществите много от плановете си. Независимо, ченякой ще се опита да ви “спъне”, но няма да успее! Краят на месец септември ще ви донесе много нови приятели и повече радост!

КОЗИРОГ

До средата на месеца ще вземете участие в един колектив или група от хора, а с Венера след 06.09.14 много възможно е да се отправите в чужбина, за където се бяхте решили в края на миналия месец, както и да развиете един творчески проект или някакъв вид обучение. Разговорите около кариерата и дома отново влизат на дневен ред. От друга страна е много вероятно да сключите сделка с един еродиран човек, но ще трябва да останете логични към “големите обещания” за бърза и лесна печалба. Така след 25.09.2014 съдбата ви предоставя възможността за участие в една голяма организация-фирма  или покупката на един имот.

ВОДОЛЕЙ

До средата на месеца ще продължавате да сте ангажирани с професионални проблеми и задължения. Периодът между 03-25.09.14 ще ви даде нов тласък и възможности в тази насока. Пълнолунието на 09.09.14 отново засилва вниманието ви около финансите, свързани с другите, т.е. заплати, издръжки, наеми, кредити и т.н. По всяка вероятност може да разчитате на приходи и помощ от близки хора или от експлоатацията или наема от един имот. С навлизането на Марс в зодията Стрелец, за вас започва един силен и деен период. Участието ви в един колективен проект, едно социално мероприятие, работата в интернет или пътуването ви в чужбина, ще ви донесе много положителни емоции и пари. Така Новолунието на 24 .09.14 бележи началото на един обещаващ, творчески проект.

РИБИ

До 13.09.14 желанието ви за действие и творчество е все така на високо ниво. Положителните емоции и хармонията ви в отношенията с другите ще се завиши с навлизането на Венера след 06.09.14, в зодията Дева. Пълнолунието на 09.09.14 ще ви направи особено чувствителни и “неизлечимо” романтични! След 14.09.14 Марс преминава в зодията Стрелец, а за вас това означава началото за организация и реализация на един професионален план, както и множество лични и професионални ангажименти. След 25.09.2014  очаквайте значително подобрение на финансовото ви състояние, което ще ви направи по-уверени в утрешния ден.

 

Астролог: М.Михайлова

E-mail: mmil73@hotmail.com

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.