Най-готините места за „таковане“ на открито

Така де.. Секс на открито…

24.06.2015

Едно от вечните предизвикателства е сексът на публични места, особено за младите и загорели двойки, които търсят всякакъв начин да вдигнат адреналина си, мислейки че оргазъмът по този начин ще е много по-силен. Тъй като вече лятото е в разгара си, решихме, че ще ви бъдем полезни ако споделим с вас някой от най-интересните и готини места за „таковане“ на открито. Всеки може да слезе до близката буна (ако сте от морето) или да отскочи до близкия парк и да чуе надпяването между щурчетата и циповете на мъжките панталони, ала къде е креативността и чарът в това? Незабравимото изживяване изисква търсенето на нови по-готини и екстремни места за „дрънчене“ на открито. Искаме да ви предупредим, че нашите предложения се препоръчват само на експерти в тази област иначе рискувате да бъдете хванати зад завесата в пробната или в заведението за бързо хранене. Следващите зони за „таковане“ на открито са супер готини места, но има огромен шанс да бъдете хванати, ако не знаете какво точно правите и как го правите.

Представяме ви най-готините места за „таковане“ на открито

Най-готините места за „таковане“ на открито

Любов в автобуса…

Метро/автобус – това е едно от най-екстремните места за секс, особено ако говорим за часовете, през които хората се прибират от работа. Тогава едва ли ще откриете подходящ момент за удоволствие, но късно вечерта, малко преди последния курс на линията на метрото или автобуса, е добър вариант да пробвате нещо откачено и различно от парка или плажа. Да не говорим, че по каквито и да е физически закони, сериозното ускорение на метрото ще допринесе за достигането на онези точки от тялото на жената, които никога не бихте достигнали без допълнителна помощ.

По време на екскурзия – младите хора обожават да пътуват и да откриват нови места, но повечето от тях предпочитат евтини хостели и стая с 10 легла на едно място. Тук идва и предизвикателството да правите секс с приятелката или момичето, което сте срещнали на това пътуване измежду приятелите си, чудейки се кой е заспал и кой не. Ще се осмелите ли да проверите кой спи и кой не с едно такова откачено преживяване, рискувайки някой да светне лампата и да лъснете по голо дупе пред всички?

В ресторанта – кой каза, че единственото предназначение на ресторантите е храненето? Може да го комбинирате и с едно вдигане на адреналина на макс, стига да сте търсач на силни  усещания. И между другото не говорим самият акт да се случи в тоалетната или в някой тъмен склад, а точно върху масата. Тук идва и най-трудната част от цялата схема, защото ви трябва ресторант с по-затънтени маси и сервитьори, които не обикалят покрай вас на всеки 30 секунди. Намерете маса с дълги покривки, а ние сме сигурни, че мацката ще се сети кой ще е най-сладкия десерт за вас. Не забравяйте да оставите хубав бакшиш, когато си тръгвате!

Най-готините места за „таковане“ на открито

Еротика в ресторант…

В колата – винаги е имало нещо секси в горещия черен асфалт, горещите температури през лятото и високите скорости. Като казваме „в колата“, нямаме предвид да го направите, като добре познатия стар и скучен начин, да спрете на някоя тъмна поста и да се плющите до зори. Говорим за нещо много по-готино, но за целта ще ви трябва хубав, по възможност необитаем път, където може да натиснете педала на газта до края. Вечната дилема на всеки мъж е: бързата кола или красивата жена, но ние намерихме решение на проблема и как да получите и двете неща. Както споменахме ви трябва затънтен път, хубава музика и настроение да направите нещо, наистина откачено, но доста секси.

Вижте още: Има ли значение размерът?

На високо – не знам в България дали има подобни места, но в чужбина все повече сгради разполагат с големи и високи тераси, предлагащи страхотна гледка към града. Представете си какво изживяване ще е да правите секс възможно най-близо до синьото небе, на 15-20 етаж на някой небостъргач, а лекият ветрец да гали прохладно телата ви? Звучи доста добре, нали?

Най-готините места за „таковане“ на открито

Правете го във висока сграда

Сега единствено остава да намерите подобно място и да се насладите на изживяването. И умната с охраната, че да не стане фал.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването